FINALA LIGII CAMPIONILOR, handbal feminin

FINAL Oltchim - Viborg  31 -  32 / Viborg castiga Liga Campionilor! / Oltchim, vicecampioana Europei

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Sâmbătă, 15 mai 2010, 19:38 Sport | Teamball


Oltchim a sperat la o minune in meciul cu Viborg
Foto: AGERPRES
Viborg a castigat (din nou) Liga Campionilor, de data aceasta la Bucuresti, in fata formatiei Oltchim Ramnicu Valcea. Elevele lui Radu Voina au incercat sa remonteze handicapul de sapte goluri (28-21) inregistrat in meciul tur, dar minunea nu s-a intamplat. Sustinuta de 6.000 de spectatori in Sala Polivalenta, Oltchim a pierdut 31-32 in fata campioanei Danemarcei, dar a castigat respectul unei tari intregi pentru parcursul fenomenal din acest an in Liga Campionilor. Viborg castiga pentru a doua oara consecutiv trofeul, iar Oltchim, echipa noastra, este vicecampioana Europei. Va multumim fetelor!

Viborg s-a aflat in fata celei de-a cincea finale de Liga Campionilor din istorie, nordicele impunandu-se in 2006 si 2009. Danezele au castigat, la Bucuresti, pentru a doua oara consecutiv trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Partida din Sala Polivalenta se anunta a fi una extrem de dificila pentru Oltchim, dar jucatoarele noastre, impinse de la spate de un public minunat, au sperat sa poata infaptui o minune si sa rastoarne in finala, pentru prima oara in istoria competitie, handicapul de sapte goluri.

Meciul a inceput cu dreptul pentru valcence, fetele lui Radu Voina inscriind trei goluri la rand, chiar daca Viborg a marcat prima.

Pe parcursul primei reprize, lucrurile au fost echilibrate, dar incet, incet danezele au inceput sa se detaseze. In minutul 15 scorul era 10-10, iar la finalul primei reprize formatia daneza conducea cu 15-16.

Repriza secunda a inceput mai bine pentru Viborg, in minutul 37 danezele conduceau cu 17 - 21. Fetele lui Radu Voina, impinse de publicul din Sala Polivalenta, au revenit, iar in minutul 52 au reusit sa egaleze la 28. Finalul a fost foarte disputat, ambele formatii ratand mai multe sanse sa se desprinda.

In final, Viborg s-a impus cu 31-32 si si-a asigurat trofeul Ligii Campionilor. Viborg castiga, dar Oltchimul nu pierde! Oltchimul a castigat respectul si laudele tuturor romanilor pentru parcursul spectaculos de anul acesta din Champions League. Datorita fetelor lui Radu Voina, nu doar Oltchim, ci o intreaga tara si o Sala Polivalenta (prea mica din pacate) au jucat cea mai prestigioasa finala din handbalul feminin de club.

Respect fetelor! Va multumim! Iar anul viitor sa facem urmatorul pas!

******

Vezi mai jos desfasurarea Live Text a partidei Oltchim - Viborg

Minutul 60 / 31 - 32

Marcatori:
Elisei

Valentina Elisei inscrie pentru Oltchim, dar Viborg revine. 31-32. Bojana popovic rateaza si arbitrul fluiera finalul. Viborg castiga Liga Campionilor

Minutul 58 / 31 - 32

Marcatori:
Maier, Elisei

Ramona Maier inscrie de la 7 metri, dar Viborg revine imediat pe tabela. Valentina Elisei inscrie pe contraatac. Viborg rateaza, dar Paula Ungureanu degajeaza gresit. Cristina Varzaru inscrie spectaculos.

Minutul 55 / 28 - 29


Marcatori: -

Viborg ataca, dar Paula Ungureanu apara din nou. Oltchim ataca si rateaza sub presiunea semnalarii de joc pasiv. Viborg preia atacul si obtine o eliminare de doua minute pentru Steluta Luca. Viborg inscrie prin popovic dupa o aeriana de senzatie.

Minutul 52 / 28 - 28

Marcatori:
Maier

Oltchim ataca si primeste din nou o lovitura de la 7 metri. Antrenorul danezelor primeste cartonasul galbene pentru proteste. Romona Maier inscrie superb printr-un lob de senzatie. Skov arunca in bara si Bese inscrie pentru Oltchim. 28 - 28. Atmosfera din Sala Polivalenta este incendiara. Times out cerut de daneze.

Minutul 51 / 26 - 28

Marcatori:
Vizitiu

Rikke Skov inscrie pentru Viborg. Oltchim obtine o lovitura de la 7 metri si Pidpalova rateaza. Danezele rateaza pe contraatac. Cristina Neagu trimite o lovitura puternica in bara transversala, iar pe faza urmatoare Viborg obtine o lovitura de la 7 metri pentru aparare in semicerc. Inscrie Viborg. 25 - 28. Inca o eliminare de doua minute pentru Gorica Acimovic de la Viborg. Oltchim pierde balonul, Viborg pleaca pe contraatac, dar Paula Ungureanu apara fantastic. Oltchim este in atac si inscrie Vizitiu.

Minutul 46 / 25 - 26

Marcatori:
Maier, Pidpalova (2)

Ramona Maier inscrie pentru Oltchim. Henriette Mikkelsen este eliminata doua minute, iar Pidpalova inscrie de la 7 metri. Viborg este sanctionata pentru joc pasiv, dar Oltchim se precipita su pierde mingea. Viborg inscrie pe contraatac. Oltchim obtine o lovitura de la 7 metri, iar Pidpalova inscrie printr-o bolta spectaculoasa.

Minutul  43 / 22 - 25

Marcatori:
Manea, Pidpalova, Maier

Oana Manea inscrie pentru oltchim, iar Viborg trimite in bara la faza urmatoare. Pidpalova, singura pe semicerc, inscrie. Viborg rateaza si la faza urmatoare Rikke Skov primeste inca o eliminare de doua minute. Ramona Maier inscrie din extrema. Oltchimul risca si face aparare pe tot terenul. Viborg inscrie dupa ce arbitrii nu au fluierat un fault evident al danezelor.

Minutul 40 / 19 - 23

Marcatori:
Vizitiu, Pidpalova

Neagu scapa de marcaj, dar Haraldsen confirma ca se afla intr-o zi mare si apara. Anja Althaus inscrie pentru Viborg. 17-22 si visul Oltchimului se indeparteaza. Patricia Vizitiu marcheaza pentru Oltchim printr-un lob frumos. Danezele primesc o eliminare,d ar marcheaza si in inferioritate numerica. Valentina Elisei este eliminata si ea pentru 2 minute. Pidpalova inscrie de la 9 metri. Cristina Varzaru inscrie golul cu numarul 100 dupa o aeriana.

Time-out cerut de Radu Voina

Minutul 37 / 17 - 21

Marcatori:
Neagu

Viborg inscrie prin Popovic si se distanteaza din nou. Cristina Neagu inscrie, dar danezele revin imediat cu un nou gol. Oana Manea scapa mingea din mana si Viborg porneste la un nou atac. Rikke Skov inscrie. Oltchim rateaza prin Pidpalova care trimite in bara.

Minutul 32 / 16 - 17

Marcatori:
Neagu

Incepe repriza secunda. Oltchim are atacul si rateaza prin Vizitiu. Paula Ungureanu recupereaza, dar se ciocneste puternic de Cristina Neagu. Pidpalova arunca in bara, iar Viborg inscrie in faza urmatoare. Elisei arunca din unghi, dar Haraldsen apara. Viborg primeste lovitura de la 7 metri, iar Paula Ungureanu apara in fata Cristinei Varzaru. Cristinea Neagu inscrie! 16-17!

Minutul 30 / 15 - 16

Marcatori:
Pidpalova, Nechita

Viborg reia atacul, dar rateaza. Vizitiu forteaza si obtine o lovitura de la 7 metri. Pidpalova inscrie. Viborg ataca intr-o atmosfera de nedescris. Apara Paula Ungureanu, dar arbitri dicteaza lovitura de la 7 metri pentru daneze. Cristina Varzaru si devine golgeterul Ligii Campionilor. Imediat, Varzaru inscrie din nou. Nechita o invinge pe Haraldsen si reduce din diferenta. Popovic arunca peste poarta, Vizitiu pleaca pe contraatac si arunca in bara. Se termina prima repriza

Minutul 26 / 13 - 14

Marcatori:
Nechita

Viborg ataca prelungit si Paula Ungureanu apara. Oltchim ataca, dar Lunde Haraldsen apara. Bojana Popovic inscrie pentru Viborg. Gol inscris pentru Oltchim de Nechita. Paula Ungureanu apara, iar Viborg cere time-out

Minutul 24 / 12 - 13

Marcatori:
Pidpalova, Manea

Meciul s-a reluat, dar se joaca fara tabela de marcaj. Anja Althaus este eliminata doua minute, iar Oltchim primeste o lovitura de 7 metri. Pidpalova inscrie. Varzaru forteaza in atac si Manea inscrie. Banca tehnica a Viborgului protesteaza fata de problemele tehnice.

Probleme tehnice cu tabela electronica din Sala polivalenta. Meciul a fost intrerupt

Minutul 23 / 10 - 13

Marcatori:
-

Ionela Stanca primeste o noua eliminare de 2 minute. Grit Jurack marcheaza pentru Viborg. Oltchim preseaza, dar nu are idei in atac. Viborg inscrie pe contraatac prin Cristina Varzaru. Momente mai putin bune pentru campioana Romaniei. 10 - 13. Radu Voina cere time-out.

Minutul 20 / 10 - 10

Marcatori:
Neagu (2), Elisei, Lecusanu, Stanca

Danezele ataca la nou metri, dar Oltchim se apara dur. Atmosfera din tribune este fantastica. Publicul din sala polivalenta scandeaza permanent. Danezele inscriu, dar Neagu inscrie imediat de doua ori si readuce Oltchimul in avantaj. Danezele scapa pe contraatact si egaleaza. Ambele formatii rateaza cate un atac, iar Ionela Stanca primeste o eliminare de 2 minute. Elisei rateaza. La fel face si Popovic. In cele din urma Viborg ia din nou conducerea. 7 - 8. Viztiu arunca de la sold,d ar portarul danez apara. Paula Ungureanua face o prima parada si apara fantastic, iar Narcisa lecusanu marcheaza. Danezele revin si marcheaza.

Oltchim primeste o lovitura de la 7 metri, iar Pidpalova marcheaza. Stanca marcheaza din nou pe contraatac. Cristina Varzaru marcheaza pentru Viborg din 7 metri.

Rikke Skov primeste o eliminare de 2 minute.

Minutul 10 / 4-4

Marcatori: 
Stanca (2), Vizitiu, Neagu

Viborg are lovitura de start si marcheaza de la prima actiune. Oltchim revine si marcheaza trei goluri la rand, obtinand si o eliminare de doua minute. Popovic reduce din diferenta. Stanca marcheaza din nou, dar danezele reduc din diferenta. Inceput de partida foarte echilibrat. Bojana Popovic se anunta a fi cel mai mare pericol pentru valcence.

Partida a inceput!

Atmosfera incendiara in Sala Polivalenta. 5.000 de oameni scandeaza pentru Oltchim! Hai Oltchim! Vrem o minune!


Viborg este un club fondat in anul 1936,
cu o bogata traditie in handbalul danez si european. Echipa la care evolueaza Cristina Varzaru se afla in fata celei de-a cincea finale de Liga Campionilor din istorie, nordicele impunandu-se in 2006 si 2009 (este campioana en-titre a competitiei).

Viborg - Oltchim, intalniri directe:
28.10.2007    Oltchim - Viborg    33-30
02.01.2008    Viborg - Oltchim    29-31
12.04.2009    Oltchim - Viborg    28-34
18.04.2009    Viborg - Oltchim    21-21
21.02.2010    Oltchim - Viborg    27-26
20.03.2010    Viborg - Oltchim    33-26
08.05.2010    Viborg - Oltchim    28-21

Echipe:

Viborg HK
Portari: Lunde Haraldsen, Bralo
Extreme: Kovacsicz, Mikkelsen, Aaen, Varzaru
Interi: Popovic, Jurack, Ahlm, Acimovic, Lunde Borgersen, Skov, Reiche
Pivot: Althaus

Oltchim Ramnicu Valcea
Portari: Ungureanu, Tolnai
Extreme: Maier, Nechita, Puscasu
Interi: Meirosu, Vizitiu, Luca, Bese, Lecusanu, Simkute, Neagu
Pivoti: Manea, Stanca


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13426 vizualizari

 • +5 (5 voturi)    
  Hai că se poate! (Sâmbătă, 15 mai 2010, 19:46)

  Wasile [utilizator]

  Hai Oltchim!
  Păcat că trebuie să ajungă în finală ca să obțină încurajările cuvenite. Mai puțin Liga lu' Mitică, mai mult sport!
  • +2 (4 voturi)    
   Se putea mult mai mult! (Sâmbătă, 15 mai 2010, 21:35)

   ShoboLingoZauR [utilizator] i-a raspuns lui Wasile

   Felicitari OLTCHIM! Speram ca la anul veti putea ridica cupa!

   Astazi puteati mult mai mult daca v-ati fi concentrat mai mult si daca Voinea ar fi folosit tactica de aparare om la om inca de la inceput!

   Pacat ca n-am reusit azi o victorie macar la un punct; ar fi fost frumos!

   Felicitari si pt. Varzaru care a aratat ca este cea mai valoroasa jucatoare din Romania!
 • -10 (12 voturi)    
  hau Romania! (Sâmbătă, 15 mai 2010, 19:53)

  dicles [anonim]

  hai cu toti pe metereze sa dam m**e la daneze!
  • 0 (12 voturi)    
   goluri ai vrut sa zici, nu? :)) (Sâmbătă, 15 mai 2010, 20:30)

   alter_ego [anonim] i-a raspuns lui dicles

   simpatica rima.
   e greu, dar se poate. si daca nu vor castiga, oricum e mare performanta ca au ajuns acolo.
   merita incurajate orice s-ar intampla. sunt mult peste nivelul barbatilor de stat si chiar de sport din romania...
  • +8 (10 voturi)    
   taranul, tot taran (Sâmbătă, 15 mai 2010, 21:30)

   muciflenduri [anonim] i-a raspuns lui dicles

   Trebuia sa apara marlanul roman sa isi faca simtita prezenta.
   Vorba aia, ce se naste din ordinar, ordinar este.
   Concepte precum fair play, sportivitate, bun simt, respect fata de adversar etc, ii sunt cu desavarsire straine.
 • +4 (4 voturi)    
  HAI OLTCHIM ! (Sâmbătă, 15 mai 2010, 20:05)

  Danut D Deleanu [anonim]

  @ Toti Romanii vor fi alaturi de voi! DDD
 • +4 (6 voturi)    
  Superb (Sâmbătă, 15 mai 2010, 20:55)

  pitzi [anonim]

  Pentru prima data dupa multi ani mi-as dori sa fiu la un meci al unei echipe romanesti. Superba atmosfera! HAI OLTCHIM!
  • -1 (1 vot)    
   Crezi?.... (Duminică, 16 mai 2010, 4:22)

   moruzov [anonim] i-a raspuns lui pitzi

   ... ca ai fi prins bilete? La public nu a ajuns mai nimic, dar pe net le gaseai la preturi cel putin triple. Hai Romanica!
 • +3 (3 voturi)    
  Pacat (Sâmbătă, 15 mai 2010, 21:01)

  The_One [utilizator]

  Dar, totusi trebuie sa ne bucuram ca au jucat o finala de champions league.
  Felicitari!
 • 0 (6 voturi)    
  .... (Sâmbătă, 15 mai 2010, 21:13)

  Bogdan [anonim]

  din pacate Oltchim e ca lavloare mult sub Viborg.... bine ca au ajuns pana aici, poate la anul cu ceva intariri o sa ia si cupa...
 • +4 (4 voturi)    
  VICTORIE (Sâmbătă, 15 mai 2010, 21:56)

  TEO [anonim]

  Sincer,imi pare rau pentru infrangerea asta...voi meritati totul OLTCHIM ...datorita voua sunt mandru ca sunt roman....Romania va este datoare...va iubim
 • 0 (2 voturi)    
  Deci... (Sâmbătă, 15 mai 2010, 22:36)

  ASIMO [anonim]

  ... veni, vidi, vici nu.
  Un meci frumos, cu un final plin de spectacol!
  Felicitari fetelor pentru prestatie, felicitari Viborg pentru victorie!
  Jos palaria pentru Oltchim!
 • +1 (3 voturi)    
  Pacat de munca (Sâmbătă, 15 mai 2010, 22:52)

  Lucian [anonim]

  Pacat de munca lor, insa pentru ce au facut cu biletele nu meritam sa castigam. Au incercat ei sa mai dreaga busuiocul si au adus abonatii la peluze 600 de oameni restu pe simpatii si alte lucruri, rusine! Pana nu ne vom civiliza si pana nu vom avea sali de sport noi si ajungerea in finala e o performanta. Bravo Fetelor la anu poate va fi mai bine Succes!!!
  • +1 (3 voturi)    
   ce are (Sâmbătă, 15 mai 2010, 23:27)

   lsm [anonim] i-a raspuns lui Lucian

   sula cu prefectura??? Ce paralela poti sa faci intre bilete si experienta (nu valoare!!!!). "Viborg s-a aflat in fata celei de-a cincea finale de Liga Campionilor din istorie". Fetele noastre sunt extraordinare! FELICITARI! Vice-campioane europene, CAMPIOANE in inimile noastre!
 • 0 (2 voturi)    
  Oltchim (Sâmbătă, 15 mai 2010, 22:58)

  Nina [anonim]

  In repriza a doua, fetele au fost minunate. Mi-au inmuiat sufletul. Hai Oltchim, hai Romania!
 • +1 (3 voturi)    
  mi-a placut! (Sâmbătă, 15 mai 2010, 23:00)

  george [anonim]

  Am urmarit parcursul fetelor de la Valcea de la inceputul competitiei si au fost permanent la inaltime. In finala, Viborg a fost mai buna si a castigat meritat. Asta nu stirbeste cu nimic meritele valcencelor.
  Mi-ar placea ca echipa in care lucrez sa fie a doua ca valoare din Europa.
 • +1 (3 voturi)    
  Felicitari Oltchim !!! (Sâmbătă, 15 mai 2010, 23:03)

  SILE [anonim]

  Cred ca Oltchim a avut multa nesansa in aceasta finala atunci cand avea nevoie de sansa.
  Felicitari pt. ceea ce a realizat.
  Viborg si Oltchim sunt de valori sensibil apropiate. Cu astfel de campioana ne putem mandri fara retinere.
  Daca echipa va fi aceeasi si nu va pleca nimeni cred ca si in editia viitoare este posibil sa o vedem in finala , poate chiar castigatoare !
  FELICITARI OLTCHIM !!!
 • -1 (1 vot)    
  (null) (Duminică, 16 mai 2010, 1:46)

  kln [utilizator]

  (null)
 • 0 (0 voturi)    
  bravo oltchim (Duminică, 16 mai 2010, 8:35)

  dumil [utilizator]

  desi stiam ca avem sanse foarte mici sa castigam, am vizionat meciul cap-coada si a meritat.
  Felicitari fetelor!
 • 0 (0 voturi)    
  Felicitari!!! (Duminică, 16 mai 2010, 8:51)

  Jojo [anonim]

  Felicitari de doua ori: FELICITARI FETELOR VICECAMPIOANE!!! si felicitari Hotnews pentru titlu si articol. Se vede ca a fost scris de un profesionist! Cel putin e un titlu de articol pe care fetele il merita, nu ca mediafax, care afiseaza un titlu de hahat "Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut returul cu Viborg şi a ratat câştigarea Ligii Campionilor".
  Fetele n-au ratat nimic. Au CASTIGAT un titlu de vicecampion!!! E mai mult decat a facut nationala Romaniei la fotbal in ultimii vreo 25 de ani...
 • 0 (0 voturi)    
  Bravo Oltchim (Duminică, 16 mai 2010, 9:02)

  Un fan [anonim]

  Sa pierzi in fata celei mai bune echipe din lume nu e o rusine, bravo Oltchim si de ce nu, bravo Vilborg.

  Felicitari pentru tot ce au facut fetele noastre si astept cu interes sezonul urmator.
 • 0 (0 voturi)    
  felicitari (Duminică, 16 mai 2010, 9:54)

  2 [anonim]

  pt mine chiar nu conteaza daca au castigat sau au pierdut, ele sunt campioane pentru cum au jucat si ce au realizat pana aici. totul e sa ramanem la nivelul asta. FELICITARI!! suntem mandri de voi!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  ca pe vremea lui ceasca (Duminică, 16 mai 2010, 10:29)

  cristus [anonim]

  bilete pe pile...
  Eu am vrut sa dau 400 ron pe doua bilete si nu s-au mai pus in vanzare. Ganditi-va ca toate vedetele, politicienii, ziaristii si rudele au primit invitatii, deci gratis.
  Ok, mi-ati luat bucuria de a vedea o finala, dar am satisfactia ca dupa infrangerea din Danemarca politicienii au decis sa nu mai mearga la meci, nu aveau cu ce sa mai iasa nin evidenta, era clar ca oltchimul nu mai poate intoarce rezultatul.
  Asa ca cei 600 de suporteri care au fost lasati sa intre, au ocupat de fapt locurile politicienilor, nicidecum nu s-a gandit cineva la ei, au fost un fel de umplutura, mult mai putin importanta decat politicienii, vedetele, ziaristii.
 • 0 (0 voturi)    
  Felicitari ! (Duminică, 16 mai 2010, 10:34)

  Ioan Dumitrescu [anonim]

  A fost o finala splendida, cu un singur minus - si acesta datorat ferocitatii extrasportive a nordicelor - al carei retur mi-a uns sufletul! Am admirat jocul superb al celor doua echipe, intr-adevar cele mai bune din Europa, care cel putin in retur (in tur Oltchim a jucat cu trac si o selectie neinspirata) au ridicat calitatea handbalului.
  Iar pentru Oltchim merita sa le multumim:
  1.) Finantatorilor (dlui Roibu si celorlalti)
  2.) Conducerii (dlui Gavrilescu si celorlalti - nu avem in fotbal un presedinte ca Gavrilescu)
  3.) Antrenorilor (pacat ca dl Voina a gasit atat de tarziu mutarea castigatoare 4+2 impotriva acestui senzational Rommel danez)
  4.) Fetelor (in primul rand lor!)
 • 0 (0 voturi)    
  bv fetelor (Duminică, 16 mai 2010, 11:27)

  lav [anonim]

  am urmarit si eu meciul..sh sincer sunt mandra de fetele de la olchim...au dat tot ce au putut...bv lor...merita felicitari macar ca au ajuns pana aici...
 • 0 (0 voturi)    
  despre una, despre alta (Duminică, 16 mai 2010, 15:12)

  gogu [anonim]

  In primul rand, sa spunem ca gasca portocalie in frunte cu curvele si golanii ei se scufunda ince dar sigur iar tot ceea ce trebuie facut e sa ne continuam luarile de pozitie si, mai ales, sa nunne lasam adormiti de minciunile asa-zisului presedinte instalat prin frauda si minciuna. Sa nu cedam, sa ne urmarim iteresul, altfel nu vom supravietui genocidului la care ne supun nemrnicii...
  In al doile arand, cate ceva despre handbal, mai ales despre OLTCHIM.. Aceasta echipa e formata din pacate din femei de moralitate indoielnica, altfel nu pot sa iteleg violenta cu care s-au prezentat fardate, vopsite si inarmate cu atitudinea de dansatoare de streap-tease. Ma uitam la daneze, nemachiate, cu ochii larg deschisi si increzatoare numai in fortele lor si in victorie... "Fetele" de la Oltchim, se purtau de parca in tribuneseaflau cei care urmau sa le devina soti.. Se miscau incet si unduitor, atente sa nu isi strice vopseau consistenta de pe obraji si de pe ochi.... Apoi daca v-ati uitat atenti, silueta danezelor era mult mai atletica, iar tunsorile rerua aproape barbatesti ceea ce indica faptul ca pentru ele, nimic nu era mai important dact victoria. Unii , mai ales unele, vor zice "si ce?! " Pai ideea ea ca in conditiile astea nu are rost sa isterizam un popor intreg pentru o chestie care in mod evident e incompatibila cu atitudinea sportivelor de la Oltchim.
  Jos BESESCU!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Mentalitatea de roman (Duminică, 16 mai 2010, 16:20)

  Horatiu [anonim]

  Ca de obicei mentalitatea de roman le-a facut sa piarda la 7 goluri diferenta, dupa ce au eliminat unguroaicele s-au dus cu capul in nori la partida tur. Ca asa sintem noi, cand mai e putin pana la final ne si vedem mari campioni. Daca era o diferenta de 2-3 goluri, chiar daca ar fi pierdut aici cu cat au pierdut, tot mai era o consolare, ca si-au dat sufletul, ca mai mult nu se putea, etc., etc. Dar la 7 diferenta, sa visezi la 8, este foarte frumos si ireal. Mentalitate la daneze (exact ce ne lipseste noua): desi aveau 7 goluri avantaj, nu au venit sa se apere, ci sa castige. Si au castigat, desi puteau sa nu forteze si sa se multumeasca doar cu apararea rezultatului din tur. Chiar si asa fetele sint de felicitat, nu e usor sa ajungi unde au ajuns ele. Hai Oltchim!
 • 0 (0 voturi)    
  OLCHIM O ECHIPA MARE DE TOT!!!! (Duminică, 16 mai 2010, 23:27)

  alex [anonim]

  Tot respectul pentru toate echipa , pentru tot staful , pentru tot ce inseamna echipa OLTCHIM !!! Felicitari galeriei - o galerie splendida , o galerie care este socotita al 8-lea jucator si care incurajeaza echipa !!! Sa ia exemplu cei de la fotbal care tot timpul injura!!!! OLCHIM ECHIPA DE VIS!!! SPER SA SE MENTINA ACEASTA ECHIPA FORMIDABILA SI ANUL VIITOR !! FORTZA OLTCHIM!!! NU ARE NIMENI DREPTUL SA SPUNA CEVA RAU DESPRE ACEASTA ECHIPA !!! JOS PALARIA!!!
 • 0 (0 voturi)    
  bravo! (Luni, 17 mai 2010, 11:38)

  mozzy [anonim]

  Felicitari fetelor, pentru performanta reusita si speram si noi ca la anu sa ridicati cupa. Ma bucur pentru atitudinea aratata si spiritul de echipa, este ceva ce aveam nevoie sa vedem.

  Nu pot insa sa nu remarc ca desi avem o echipa vice-campioana europei, acum, cand scriu nu sunt decat 28 de comentarii la articolul acesta. Adica mai putine decat la articolul in care cluju castiga liga lu mitica si muult mai putine decat la articolele politice, unde se porceste toata lumea cu toata lumea. Dar cine stie, poate cand va fi Oltchimul campioana Europei, se vor mai schimba si romanii forumisti.
 • 0 (0 voturi)    
  Motanul Danila respecta ce a facut Oltchim !!! (Miercuri, 19 mai 2010, 13:31)

  Pacat ca Oltchim a pierdut ambele meciuri !!! [anonim]

  Bravo Oltchim !!! Faptul ca ai terminat pe 2 in liga anul acesta arata ca Rm.Valcea are o echipa mare !!! Macar la handbal ne-am afirmat din 2006 in coace !!! Si la feminin si la masculin !!! Ca la fotbal(dupa semifinala stelei...)nu prea ne-am mai facut cunoscuti !!!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by