Carmen Amariei paraseste campionatul danez. Dupa un an petrecut la formatia FCK Handbold, romanca va juca incepand cu sezonul viitor la fosta adversara a Oltchimului din Liga Campionilor, Hypo Viena. Contractul dintre Amariei si clubul austriac este valabil un an, cu optiunea de prelungire pentru inca unul.

"Sunt foarte fericita de acest angajament, care imi va permite sa mai joc handbal de inalta clasa, in Liga Campionilor. Voi juca la o echipa foarte titrata in handbalul european, la care au mai fost multe handbaliste romane inaintea mea. Sper sa avem un parcurs bun in sezonul viitor, in toate competitiile in care vom participa" , a declarat Carmen Amariei pentru Mediafax.

"Am avut un sezon destul de bun, mai ales in tur. Apoi, au intervenit multe accidentari in lotul echipei, care ne-au costat parcursul in Liga Campionilor, dar si in campionat. Am ratat finala mare, desi am terminat pe primul loc sezonul regulat, dar e bine ca am ramas in lupta pentru o medalie. Vom juca finala mica, in trei meciuri, primul fiind programat in 19 mai. Sper sa castigam medalia", a adaugat Amariei (31 ani).