Conducatorii clubului Oltchim Ramnicu Valcea au precizat, in cursul zilei de marti, ca biletele de intrare pentru partida cu Viborg (returul contand pentru finala Ligii Campionilor la handbal feminin) s-au epuizat. Cererea a depasit de trei ori capacitatea Salii Polivalente, locul unde se va desfasura partida cu danezele (in data de 15 mai).

"Suntem in imposibilitatea practica de a mai vinde bilete pentru acest joc la casele de bilete de la Sala Sporturilor Traian, din Ramnicu Valcea, precum si de la Sala Polivalenta din Bucuresti. Facem apel la intelegere din partea tuturor celor care vor fi nemultumiti datorita acestei situatii generata de lipsa unei sali corespunzatoare pentru un astfel de eveniment major al sportului romanesc. Totodata, in numele conducerii clubului, ne cerem scuze pentru aceasta situatie, precum si pentru unele lipsuri inregistrate in organizarea acestui joc, amplificate de faptul ca acesta nu se poate desfasura la Ramnicu Valcea", se precizeaza pe site-ul oficial al Oltchimului.

Campioana Romaniei la handbal feminin a anuntat ca s-au pus in vanzare 4700 de bilete pentru partida cu Viborg, din finala Ligii Campionilor. "Diagrama pe care am primit-o noi pentru bilete cuprinde 5200 de locuri, din care conform legii am pus in vanzare 4700 de bilete. Acestea s-au epuizat" - Ioan Gavrilescu, presedintele CS Oltchim, pentru Mediafax.

Dubla Viborg - Oltchim (finala Ligii Campionilor) va avea loc pe 8 mai (turul - in Danemarca) si pe 15 mai returul, in Sala Polivalenta.