Un numar de 45 de suporteri ai echipei Viborg vor face deplasarea la Bucuresti, pentru mansa a doua a finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, meci in care campioana Danemarcei va infrunta Oltchimul lui Radu Voina. Numarul mic de bilete cerut de oficialii danezi i-a surprins pe valceni.

Pentru mansa tur a finalei Ligii Campionilor (8 mai), din Danemarca, Oltchim va fi sustinuta de 250 de suporteri, iar pentru partida retur de la Rm. Valcea vor pleca in jur de 35 de autocare cu suporteri ai campioanei Romaniei: "Am luat in calcul si varianta ca suporterii sa faca deplasarea la Bucuresti cu trenul dar pentru o garnitura speciala taxele sunt cam mari, asa ca am ales autocarele. Vor fi cate autocare este nevoie, 30, 40. Pretul drumului dus-intors va fi de 30 de lei", a declarat presedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, pentru Mediafax.

Suporterii romani vor avea la dispozitie pentru returul de la Bucuresti (16 mai), de la Sala Polivalenta, 4.500 de bilete, in timp ce Viborg va fi sustinuta de doar 45 de suporteri. "Nu ma asteptam la un numar asa de mic al suporterilor danezi. Eu am vazut cum danezii isi incurajau echipa nationala la campionate mondiale sau europene si erau sute, indiferent de locul de desfasurare al turneelor finale. Si erau bine dotati, cu tot ce-i trebuie unei galerii. In orice caz, Viborg mai poate face cereri pentru bilete pana cu zece zile inaintea meciului de la Bucuresti. Poate presimt ceva si de aceea nu vin, poate simt ei ca Oltchim va castiga trofeul", a mentionat Gavrilescu.