Oltchim s-a calificat in finala Ligii Campionilor dupa ce a invins cu 24-20 pe Gyor (in tur a fost egal, 25-25)."E un moment unic in viata oricarui sportiv", a declarat Steluca Luca dupa victoria cu unguroaicele. " Fetele au un merit enorm. Ma bucur ca i-am facut fericiti pe valceni", a precizat, vizibil emotionat, Radu Voina. In marea finala, Oltchim va da piept cu Viborg (danezele sunt campioanele en-titre ale competitiei).

"Lucrul cel mai important este ca ne-am atins obiectivul acesta indraznet. Fetele au un merit enorm. In spatele acestui tort si acestei veselii se ascunde o munca enorma, ele merita tot respectul. Am gresit putin in aparare ca nu am facut pasul inainte. Fiecare fata de la Oltchim este extrem de valoroasa si importanta in jocul echipei. Ma bucur ca i-am facut fericiti pe valceni. A fost un meci dificil, asa cum ma asteptam. Oricum, am fost mai buni, meritam calificarea. Fetele si-au dorit mult aceasta calificare, pentru ea au muncit un an intreg. In cea mai mare parte este meritul lor" - Radu Voina (sport.ro).

"Am venit la Valcea sa vedem cum se face performanta. A fost o zi superba, felicitari fetelor pentru accederea in finala Champions League. Iata ca se pot obtine rezultate. Totul e sa existe un proiect. Cred ca Oltchim va castiga finala Ligii Campionilor" - Gica Hagi (gsptv)

"Sunt cea mai fericita, e un moment unic in viata oricarui sportiv. Nu ne-a fost teama deloc! Le cunosteam foarte bine si am reusit sa ne distantam chiar la sapte goluri. Avem sanse mari sa castigam trofeul, mai ales ca jucam acasa" - Steluta Luca (spotro).

"Azi am primit cel mai frumos cadou din toata viata mea (nr. duminica a implinit 25 de ani). Ne-am calificat in finala Ligii Campionilor si cred ca acest lucru si-l doreşte fiecare sportiva din lume. Asta nu inseamna ca nu vrem mai mult, vrem sa castigam trofeul pus in joc" - Oana Manea (citata de Mediafax)