Interdictiile de zbor din Europa (din cauza norului de cenusa provenit de la eruptia unui vulcan in Islanda) au dat peste cap planurile echipei Gyor Audi ETO, campioana Ungariei la handbal feminin urmand sa soseasca la Valcea cu autocarul. Drumul de aproximativ 800 de kilometri, efectuat in cateva ore bune, ar putea produce o usoara stare de oboseala pentru echipa pregatita de Csaba Konkoly.

"Din pacate deplasarea in Romania nu a putut fi efectuata cu avionul, asa cum era programat initial. Eruptia vulcanului din Islanda a lasat urme imense la nivel de transport aerian, iar cursa care trebuia sa ne duca in Romania a fost anulata. In aceste conditii, singura varianta viabila a fost autocarul. Dupa un drum de aproximativ 800 de kilometri, elevele lui Csaba Konkoly vor avea timp si de un antrenament de acomodare (in cursul serii de sambata)", se precizeaza pe site-ul oficial al gruparii maghiare.

"Am fost anuntati ca nu pot veni cu avionul, din cauza problemelor cu interdictiile de zbor din Europa, au plecat deja cu autocarul, iar la Ramnicu Valcea vor ajunge sambata, in jurul orei 17.00. Au programat antrenament de la 18.30, vor prinde pregatirea, dar vor fi mai obosite" - Ioan Gavrilescu, presedinte Oltchim (Mediafax).

Partida retur dintre Oltchim si Gyor (contand pentru semifinalele Ligii Campionilor) va avea loc, duminica, de la ora 17.15, in sala Traian din Ramnicu Valcea. Disputa va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro. In mansa tur, scorul a fost egal, 25-25.