Dupa 25-25 in tur, Oltchimul a pus Ungaria pe jar, elevele lui Radu Voina bagandu-le pe Gorbicz si compania intr-o sedinta mai indelungata cu antrenorul Konkoly Csaba. "Trebuie sa nu mai comitem greselile din prima mansa, iar plusul ar putea fi adus de romancele Bradeanu si Spiridon, jucatoare care au impresionat saptamana trecuta", se precizeaza in presa maghiara.

"Oltchim a marcat prima si a impus un nivel ridicat partidei din tur. S-a mers aproximativ de la egal la egal intr-o partida foarte echilibrata. Primul moment care a aratat slabiciunile echipei lui Konkoly Csaba a fost in a doua repriza, atunci cand romancele au condus cu 17-14 si au ratat sansa de a se desprinde la patru goluri. A urmat o rasturnare de situatie pe tabela de marcaj, dar semnalul de alarma fusese tras", se precizeaza in presa din Ungaria.

"Cel mai important este ca pe final nu am renuntat in niciun moment. Chiar si la 23-25 se putea observa pe chipul fetelor ca sperau la ceva mai bun. Finalul a fost unul dramatic, iar pana la urma, dupa desfasurarea evenimentelor, rezultatul a fost unul bun", completeaza jurnalistii maghiari.

"Am gresit mult in prima partida, dar speram ca acest lucru sa nu se mai repete la Valcea. Atacul a avut unele momente dezastruoase, iar apararea Oltchimului a avut un raspuns pe masura. La acest nivel, fiecare secunda conteaza, iar momentele mai slabe pot sa conteze in balanta calificarii. Am facut o analiza completa dupa disputa tur cu romancele si in linii mari stim cum trebuie sa abordam partida din Romania. Jocul colectiv cat si cel individual trebuie sa colaboreze perfect, iar la finalul celor 60 de minute noi sa fim echipa care merge, pentru al doilea an consecutiv, in finala Ligii Campionilor", a declaratKonkoly Csaba, antrenorul celor de la Gyor Audi Eto.

Aurelia Bradeanu si Simona Spiridon au fost printre cele mai bune jucatoare ale Gyorului, romancele marcand 4, respectiv 5 goluri pentru campioana Ungariei.

Partida retur dintre Oltchim Ramnicu Valcea si Gyor, contand pentru semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, se va disputa, duminica, de la ora 17.15, in Sala Traian din Valcea. Confruntarea va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.