HCM Constanta va intalni, duminica, pe Veszprem in optimile Ligii Campionilor, iar suporterii unguri care vor face deplasarea in Romania nu vor pierde ocazia de a trece pe la mormantul lui Marian Cozma (fost jucator al celor de la MKB), dupa cum informeaza site-ul oficial al echipei maghiare.

Sustinatorii celor de la Veszprem vor ajunge in Romania, sambata, in jurul orei 12.45, in timp ce plecarea este prevazuta pentru duminica, ora 18.15.

Pe durata sederii in Romania, suporterii formatiei maghiare vor trece pe la mormantul lui Marian Cozma, in cursul zilei de duminica, inainte de plecarea spre Buzau, acolo unde va avea loc partida din optimile Ligii Campionilor.

Marian Cozma a evoluat pentru MKB Veszprem intre 2006 si 2009, perioada in care a devenit unul dintre idolii suporterilor maghiari. Handbalistul roman a fost omorat pe 8 februarie 2009, intr-un bar din Veszprem.

Veszprem, adversarul campioanei Romaniei, este o echipa deja cu traditie in Liga Campionilor: in sezonul 2001/2002 maghiarii au fost finalisti, in timp ce in sezonul trecut au ajuns pana in sferturi. Veszprem are in palmares si un trofeu al Cupei Cupelor, castigat in sezonul 2007/2008.

Optimi de finala Liga Campionilor handbal masculin:

KIF Kolding (Danemarca) - Montpellier HB (Franta)

RK Gorenje (Slovenia) - Ciudad Real (Spania)

FCK Handbold A/S (Danemarca) - THW Kiel (Germania)

HCM Constanta (Romania) - MKB Veszprem (Ungaria)

HC CO Zagreb (Croatia) - FC Barcelona (Spania)

KS Vive Targi Kielce (Polonia) - HSV Hamburg (Germania)

Pevafersa Valladolid (Spania) - Rhein-Neckar Lowen (Germania)

Reale Ademar (Spania) - Cehovskie Medvedi (Rusia).