Oltchim Ramnicu Valcea va intalni pe Gyor in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin in datele de 10 si 18 aprilie, disputa retur urmand sa aiba loc la Valcea. Cele doua formatii s-au mai intalnit o data in actuala editie a competitiei - prima faza a grupelor (si-au impartit victoriile).

In prima faza a grupelor din Liga Campionilor, Oltchim si Gyor au facut parte din Grupa C. La Valcea, elevele lui Radu Voina s-au impus cu 26-22, in timp ce in Ungariaau pierdut cu acelasi scor. In urma golaverajului superior, campioana Romaniei a incheiat pe prima pozitie.

Clasament Grupa C:

1. Oltchim 159:152 (+7) 8 puncte

2. Gyor 153:149 (+4) 8 puncte

Turul seminfinalelor va avea loc la Gyor, pe 10 aprilie, in timp ce returul se va desfasura la Valcea, pe 18 aprilie, de la ora 19.00.

"In semifinale vom juca in sala noastra, nu putem muta meciul retur la Bucuresti, nu se cade sa facem asa ceva fanilor nostri care ne-au incurajat tot sezonul. Daca ne vom califica in finala, meciul de pe teren propriu il vom juca in Sala Polivalenta din Bucuresti, pentru ca afluxul de spectatori va depasi cu mult capacitatea salii noastre din Ramnicu Valcea" - Ioan Gavrilescu, presedintele CS Oltchim (conform gsp).