Autocarul in care se afla formatia de handbal feminin HCM Roman s-a rasturnat, joi seara, pe DN13 B, in judetul Harghita, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului din cauza poleiului. Jucatoarele se intorceau de la meciul cu HC Zalau, partida pe care au pierdut-o cu 20-29.

''In autocar se aflau 18 persoane: conducatorii auto si echipa de handbal feminin din Roman. Autocarul se deplasa pe DN13B din directia Gheorgheni, iar la kilometrul 30, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului rasturnandu-se in afara partii carosabile din dreapta drumului'', a declarat Marian Teodor, seful Politiei Rutiere Gheorgheni, potrivit Realitatea.

Toti pasagerii autovehiculului au iesit printr-un geam spart si au fost transportati la Spitalul Municipal din Gheorgieni. Jucatoarele nu au fost ranite, insa soferul a suferit o fractura costala: "Ne-am deplasat cu doua ambulante la fata locului. Din fericire, echipajele de pompieri-descarcerare erau acolo. N-a fost nicio victima grava. Soferul este putin mai grav, se pare ca are o fractura costala'', a mentionat Vasile Miko de la Serviciul de Ambulanta Gheorgheni, potrivit aceleiasi surse.

Dupa ce au fost dusi la spital pentru analize, pasagerii autocarului si-au continuat drumul pana la Roman cu un alt autocar.