Doi baschetbalisti ai echipei Washington Wizards au fost implicati intr-un incident cu arme in vestiarul formatiei, informeaza presa din Statele Unite. Gilbert Arenas si Javaris Crittenton s-au amenintat cu pistoalele in vestiarul echipei inaintea unui antrenament de vineri, cearta pornind de la o datorie. Desi risca o suspendare, Arenas a gasit partea amuzanta a acestei intamplari si a scris pe contul sau de Twitter: "Sunt noul John Wayne".

In decembrie 2009, NBA a deschis o ancheta asupra lui Arenas, dupa ce s-a aflat ca jucatorul tine o arma in vestiar. Sportivul s-a aparat declarand ca pistolul nu era incarcat. Arenas a marturist ca detine acea arma de mult, dar ca a decis sa o aduca in vestiarul echipei dupa ce s-a nascut fetita sa.

'The New York Post' a publicat stirea despre incidentul de vineri seara, dezvaluind ca disputa dintre cei doi a plecat de la o datorie pe care Arenas nu vrea sa i-o plateasca lui Crittenton.

"M-am trezit azi dimineata si mi-am dat seama ca sunt noul John Wayne! Sunt foarte multi jurnalisti in fata casei mele. Sa le spuna cineva ca este prea frig afara. Ar putea ingheta acolo, este inca iarna", a scris Arenas pe pagina sa de Twitter.

Intrebat ce parere are despre acest incident, Devin Harris, jucatorul celor de la Nets a dezvaluit ca cei doi nu sunt singurii baschetbalisti care detin un pistol: "Foarte multi au fost jefuiti. Cred ca simt nevoia de a se proteja, nu stiu. Nu pot sa vorbesc in numele tuturor. Eu nu am arma, dar cam 60-75% din jucatori au".