Cristian Gatu a fost reales in functia de presedinte al Federatiei Romane de Handbal, devansandu-l cu 23 de voturi pe contra-candidatul sau, Mihai Marinescu. "S-a votat pentru un lot national puternic, pentru un campionat romanesc curat si pentru formarea unei echipe tinere de conducere a Federatiei", a declarat Gatu.

In cadrul Adunarii Generale de luni, 28 decembrie 2009, s-au mai stabilit si cei doi vicepresedinti ai Federatiei, precum si cei 14 membri ai Consiliului de Administratie, informeaza Mediafax. Astfel, Remus Draganescu (din partea handbalului feminin) si Valentin Samungi (din partea handbalului masculin) au fost alesi vicepresedinti ai FR Handbal, iar CA va fi alcatuit din urmatorii membri: Ion Ardelean, Ion Baban, Dumitru Bernicu, Stefan Birtalan, Elena Francu, Petru Ghervan, Cristian Iancu, Doru Manea, Iustin Popescu, Marius Puscas, Dorel Sanie, Ovidiu Semen, Ion Zamfirescu si Gheorghe Tadici.

"S-a votat pentru un lot national puternic, pentru un campionat romanesc curat si pentru formarea unei echipe tinere de conducere a federatiei. Voi incerca in zilele urmatoare sa ii adun pe cei mai reprezentativi oameni pentru viitorul handbalului romanesc. Ma bucura increderea care mi-a fost acordata. Ma intereseaza sa cresc tineri pentru viitorul FRH. La varsta mea nu am timp sa ma mai gandesc atat de mult si trebuie sa pregatesc o alta conducere", a declarat Cristian Gatu pentru newsin, citat de gsp.ro.