Romania a fost depasita clar de Germania, scor 35-25, tricolorele incheind pe pozitia a-8-a Campionatul Mondial de Handbal Feminin. " Fetele au jucat lamentabil, se gandeau la ce au pus in bagaj", a declarat selectionerul Radu Voina dupa ultima disputa a romancelor la turneul final gazduit de China.

"Nu Germania ne-a redus la tacere, ci fetele au jucat lamentabil, probabil ca se gandeau la ce au pus in bagaje, la faptul ca ne intoarcem acasa. Meciul de astazi mi-a lasat un gust amar, am facut greseli cat pentru trei partide", a declarat Radu Voina pentru NewsIn.

"Cu Germania, pe fete nu le-a interesat decat intoarcerea acasa. Dupa un asemenea meci nu prea ai ce sa zici, poti doar sa taci si sa accepti tot ce se spune. Poti pierde frumos sau poti fi penibil, cum am fost noi azi", a conchis Voina.

"Cert este ca aceasta echipa nu poate sa acuze nimic. A fost un lot complet, au avut conditii de pregatire, un culoar bun. Am avut trei minute si doua goluri in meciul cu Spania, daca ele nu au stiut sa profite, atunci trebuie sa se uite in oglinda si sa ne spuna de ce" - Cristian Gatu (NewsIn).

Romania a terminat aventura de la Campionatul Mondial cu o infrangere severa impotriva Germaniei (35-25), rezultat in urma caruia Amariei, Lecusanu si compania au terminat competitia pe locul 8.