Echipa de handbal masculin Steaua MFA s-a impus, sambata, cu 30-22 in returul cu italienii de la HC Conversano si au obtinut calificarea in optimile de finala ale Cupei Cupelor. Invinsi in tur la cinci goluri diferenta, ros-albastrii s-au remontat si si-au confirmat statutul de favoriti.

Stelistii au pierdut neasteptat in tur, cu 22-27, dar in "Sala Sporturilor" din Chiajna, sustinuti de suporterii romani, i-au dominat clar pe italieni si au castigat la opt goluri diferenta, scor 30-22. Steaua isi va afla marti adversara din optimi, la tragerile la sorti ale Cupei Cupelor de la Viena.

UPDATE: Alte doua echipe de handbal masculin din Romania au luptat, sambata, pentru a se califica in fazele superioare ale competitiilor europene. UCM Resita a castigat returul cu slovenii de la RK Trimo Trebnje, scor 32-30, dar a ratat calificarea in optimile Cupei EHF din cauza infrangerii din tur (28-32). HC Odorhei a reusit calificarea in optimile de finala ale Cupei Challenge, cu toate ca a pierdut meciul retur cu macedonenii de la Pelister 08 Bitola, scor 23-28. Romanii s-au calificat in faza superioara gratie rezultatului din tur, atunci cand s-au impus la zece goluri diferenta, scor 31-21.