Echipa de handbal feminin Rulmentul Brasov a fost preluata, marti, de Primaria Brasov, dupa ce in ultima vreme problemele economice si-au pus amprenta asupra clubului iar mai multe jucatoare importante si-au reziliat contractele cu formatia brasoveana.

"Am discutat cu Herbert Muller si avem multe puncte de vedere comune. Nu exclud posibilitatea ca Muller sa ramana antrenorul principal al echipei. Seful Directiei de Sport din Primarie, Florin Florea, va purta negocierile cu actualul antrenor si vom vedea daca vor ajunge la o intelegere", a mentionat pentru Newsin primarul Brasovului, George Scripcaru, care poarta discutii cu mai multe firme din oras pentru a obtine finantare.

„Am vorbit inainte sa plec din Romania cu primarul George Scripcaru si pot spune ca sunt un pic mai linistit pentru ca echipa va avea cu siguranta un viitor. Nu s-a pus problema in acea discutie despre schimbarea bancii tehnice, dar chiar si daca s-ar intampla acest lucru, nu ar fi nicio problema. In aceasta perioada au aparut o multime de zvonuri, dar nu stii ce sa crezi. Oricum, orice ar fi, conteaza ca se face ceva si ca echipa va merge mai departe. Era pacat ca totul sa se termine aici, si este extraordinar ca Primaria se va implica“, a declarat antrenorul Herbert Muller, potrivit Monitorul Expres.

De la sfarsitul anului 2008, cand au inceput problemele Rulmentului, echipa brasoveana a ramas fara jucatoare ca Patricia Vizitiu, Cristina Neagu sau cea mai tehnica jucatoare din sezonul 2008-2009 a Ligii Nationale, Alexandrina Barbosa.