Oltchim merge impecabil in Liga Campionilor, reusind sa treaca cu 26 – 22 de adversara traditionala Gyor. Cu aceasta victorie, fetele lui Radu Voina au adunat maximum de puncte in Grupa C si mai au nevoie de un singur punct pentru a fi sigure de calificarea in faza superioara a Ligii Campionilor.

Oltchim a intrat bine in meci, reusind sa le surprinda pe unguroaice cu sase goluri in primele minute in timp ce Gyor a marcat o singura data. Din pacate, entuziasmul fetelor lui Voina a scazut dramatic si Gyor a egalat. In plus, echipa Micai Bradeanu a profitat de “caderea valcencelor” si s-a distantat la doua goluri in ultimele minute ale primei reprizei. Recuperarile extremei Iulia Puscasu si aruncarile precise ale pivotului Ionela Stanca au facut ca Oltchim sa intre la pauza la egalitate cu adversarele de la Gyor, scor 13-13.

In partea secunda, valcencele au apasat acceleratia si s-au distantat la trei goluri, conducand partida timp de 20 de minute, cand unguroaicele, prin brazilianca Eduarda Amourim, au egalat la 20. De aceasta data, Oltchim s-a tinut tare si a revenit la carma meciului prin golurile extremei Ada Nechita, abia revenita in lotul valcean dupa o accidentare. Gyor nu a mai contat pe final cand Oltchim a defilat in aplauzele suporterilor din Sala Traian.

Runda a 3-a:

Oltchim – Gyor 26-22

Zvezda - Ixtako 25 -25

Clasament:

1. Oltchim – 6 puncte

2. Zvezda – 3 pct

3. Gyor – 2 pct

4. Itxako – 1 pct

Urmatoarea partida a Oltchimului va fi in 14 noiembrie, pe terenul celor de la Zvezda