Problemele Rulmentului Brasov se adancesc. Dupa ce Alexandrina Barbosa, cea mai buna jucatoare din Liga Nationala din sezonul 2008/2009 a parasit saptamana trecuta gruparea brasoveana pentru clubul spaniol Itxako, alte trei sportive au devenit libere de contract, Rulmentul avand acum la dispozitie doar sapte sportive cu care sa joace pe doua fronturi: campionatul intern si in Cupa EHF. "Imi este aproape imposibil sa mai sper la ceva", a declarat antrenorul Rulmentului.

Cu probleme financiare si de lot, Rulmentul a castigat, totusi, sambata, in partida tur din Cupa EHF. Brasovencele le-au invins pe compatrioatele de la HCM Baia Mare, scor 31-26, avand la dispozitie doar 10 jucatoare. Situatia s-a inrautatit, deoarece de la 1 noiembrie lotul brasovencelor s-a imputinat. Antrenorul Rulmentului, Herbert Muller a confirmat pentru Mediafax, citat de prosport.ro, ca jucatoarele Cristina Niculae, Ionica Munteanu si Aneta Barcan au devenit, la 1 noiembrie, jucatoare libere de contract.

"Am ramas fix in sapte jucatoare cu drept de joc, dar tragem de noi si mergem mai departe. Pana la returul cu Baia Mare din turul trei al Cupei EHF, mai avem de jucat, miercuri, cu Rapid in campionat. Ce o fi o fi, imi este aproape imposibil sa mai sper la ceva", a mentionat Muller.