Steluta Luca a fost numita noul capitan al campioanei Romaniei la handbal feminin, CS Oltchim. Interul de 34 de ani a preluat banderola de capitan de la Luminita-Dinu Hutupan, care s-a retras din activitate la sfarsitul sezonului 2008-2009.

Oficialii clubului s-au reunit joi cu handbalistele valcence, conducerea tehnica si echipa medicala pentru a stabili Regulamentul de Ordine Interioara al clubului. In cadrul intalnirii au fost fixate obiectivele noului sezon: finala Ligii Campionilor, campionatul intern si Cupa Romaniei.

Potrivit comnicatului de presa publicat pe site-ul oficial al clubului, presedintele Ion Gavrilescu a expus diferentele fata de editiile anterioare. In acest sezon, lotul Oltchimului este format din 21 de jucatoare, fata de 26 in sezonul 2008-2009. Marea problema va fi situatia echipei, in conditiile actualei crize mondiale, care a afectat si Liga Nationala de handbal feminin.

In cadrul aceleiasi intruniri s-a stabilit ca Steluta Luca sa fie capitanul echipei, Valentina Ardean Elisei urmand a fi suplinitoarea ei. Luca are in palmares 11 titluri de campioana a Ligii Nationale, noua titluri de Cupa Romaniei, SuperCupa Romaniei 2007, primul loc la CM de tineret din Brazilia in 1995, locul al doilea la CM din Rusia (2005), Cupa Cupelor 2007.