Herbert Muller s-a prezentat luni la reunirea lotului cu zambetul pe buze, desi Rulmentul a ramas la finalul acestui sezon fara cele mai importante sapte jucatoare ale sale. Cu toate acestea, Muller a decis sa puna umarul la reconstructia echipei brasovene. "Eu nu voi renunta la munca de aici, nu pot sa plec la greu", a spus Muller, potrivit cotidianului local Transilvania Expres.

Rulmentul incepe perioada de pregatire a noului sezon de la zero. Din echipa care se lupta cot la cot cu Oltchim la inceputul campionatului trecut nu a mai ramas aproape nicio titulara cu exceptia portarului Ionica Munteanu. Fara Ionela Galca Stanca, Alexandrina Barbosa, Carmen Amariei, Lidjia Horvath, Simona Vintila, Gabriella Juhasz si Woo Sun Hee (au devenit jucatoare libere de contract pentru ca nu au fost platite), Rulmentul e obligata sa-si faca o noua echipa cu jucatoare necunoscute.

"Este adevarat ca s-au schimbat multe, dar sper ca lucrurile sa intre pe un fagas normal. Avem mare nevoie de liniste si siguranta ca sa stim ce avem de facut mai departe. Eu nu voi renunta la munca de aici, chiar si in aceste conditii. Nu pot sa plec la greu, astfel ca voi ramane sa muncesc la reconstructia acestei echipe", a spus Herbert Muller.