Rulmentul Brasov a plecat cu gandul la victorie in Spania pentru meciul-tur din semifinalele Cupei EHF, insa planurile lui Herbert Muller au fost date peste cap de accidentarea lui Carmen Amariei la antrenamentul de vineri seara. "Vineri nu putea sa puna piciorul in pamant, acum e putin mai bine, dar nu cred ca poate juca", a spus pentru HotNews antrenorul Rulmentului doar cu cateva ora inainte de meciul cu Itxako Estrella.

Antrenorul Herbert Muller e obligat sa schimbe din mers strategia infruntarii cu spanioloaicele de la Itxako, pentru ca o data cu accidentarea lui Amariei, una dintre cele mai importante jucatoare din echipa brasoveana, sansele Rulmentului de a scoate un rezultat pozitiv au scazut dramatic. "Nu stiu ce ni se mai poate intampla. Parca Rulmentul e lovita din toate partile. Sa pierzi o jucatoare atat de importanta ca Amariei, este un ghinion fantastic pentru noi", a spus Herbert Muller pentru HotNews. "A fost o accidentarea stupida la antrenamentul de vineri seara, Carmen a vrut sa patrunda si a calcat stramb pe picior. Aseara nici nu putea sa calce, iar azi de dimineata era un pic mai bine. Oricum eu zic ca 90% nu o sa joace diseara", a adaugat antrenorul Rulmentului.

Herbert Muller a recunoscut ca obtinerea unui rezultat pozitiv s-a transformat intr-o sarcina dificila pentru Ionela Galca&co. "Noi am plecat din Romania cu gandul la un rezultat pozitiv, dar acum o sa fie foarte greu. Cred ca daca pierdem la maximum de 4 goluri diferenta nu ar fi un rezultat prost pentru noi, pentru ca nu e mult si patru goluri se pot recupera in meciul retur".