MKB Veszprem nu a reusit sa produca surpriza sambata seara si a ratat calificarea in semifinalele Ligii Campionilor. Ungurii au castigat meciul retur de pe teren propriu, scor 32-29, dar diferenta de scor a fost insuficienta pentru o calificare, spaniolii de la Ciudad Real impunandu-se cu scorul general de 58-56. Nemtii de la THW Kiel si-au asigurat si ei sambata seara un loc in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce au castigat returul cu 31-27.

Fostii colegi ai lui Marian Cozma aveau de recuperat cinci goluri din meciul tur, cand spaniolii i-au invins cu 29-24. In fata propriilor suporteri, Veszprem a reusit o victorie, dar care. din pacate, nu i-a asigurat si o calificare.

THW Kiel a remizat in tur cu HC Croatia Osiguranje Zagreb, scor 28-28. Pe teren propriu, nemtii s-au impus cu scorul de 31 la 27.

THW Kiel, BM Ciudad Real si HSV Hamburg sunt trei dintre semifinalistele Ligii Campionilor la handbal masculin. Duminica se va disputa ultimul meci din sferturi, intre rusii de la Chehovskie Medvedi si Rhein-Neckar Lowen. In tur, disputat la Chekov, rusii au castigat cu 33-31.

Vezi atmosfera creata de fanii lui Veszprem