Sezon excelent pentru Sport Club Miercurea Ciuc. Dupa ce a castigat titlurile la Under 12, Under 14, Under 16, Under 18 si feminin, Sport Club a castigat titlul national la hochei pe gheata si la seniori. Miercurea Ciuc a invins in meciul cinci al finalei echipa HC Csikszereda, scor 3-2 (4-1 la general).

"Asa se intampla cand iti privesti adversarul de la inaltime si crezi ca poate fi invins inainte de a incepe meciul. Este frustrant sa domini sezonul de la un capat la altul, dar sa pierzi cele mai importante meciuri din campionat. Asta este! Ne vom indrepta atentia spre sezonul viitor cand vom avea aceelasi obiective", a declarat patronul echipei HC Csikszereda, Janos Kurko.

"Este o victorie fantastica pentru noi, la care nu se astepta nimeni. Daca la inceput ne doream sa castigam macar un meci, iata ca ne-am invins adversarul de patru ori si intr-o maniera categorica. Atuu-urile victoriei din finala au fost revenirea jucatorilor accidentati, dar mai ales spiritul echipei", a mentionat si antrenorul echipei castigatoare, Sandor Gal.

Marcatori:

Sport Club Miercurea Ciuc: Papp, Ramsted, Peter

HC Csikszereda: Stefanka, Ede