Oltchim a reusit sa se califice in semifinalele Ligii Campionilor, unde poate intalni echipa daneza Viborg sau pe austriecele de la Hypo Viena. "Mi-as dori sa picam cu Viborg", a recunoscut presedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, care vrea sa evite echipa austriaca pentru ca "la Hypo se intampla si alte lucruri in afara de handbalul curat".

"Sincer sa fiu, cred ca Hypo este ca valoare peste Viborg, acesta ar fi primul motiv pentru care imi doresc sa jucam cu danezele. Apoi, la Hypo se intampla si alte lucruri in afara de handbalul curat, la Viborg se joaca numai pe teren. In cel de-al treilea rand, noi avem o ascendent moral fata de campioana Danemarcei pe care in sezonul trecut am invins-o de doua ori, si acasa si in deplasare.

Ar fi frumos sa jucam marea finala cu Hypo Viena, sa-i aratam domnului Prokop (n.r. - antrenorul echipei Hypo Viena) ca nu mai suntem ca pe vremuri cand ne batea pe unde ne prindea. Mi se zbarleste pielea pe mine numai cand aud numele de Hypo Viena. Din 14 meciuri pe care le-am jucat cu ele am castigat numai doua, dar acum este altceva, veti vedea", a spus oficialul Oltchimului in Prosport.