Echipa de handbal feminin HC Otelul Galati a pierdut primul meci din sferturile de finala ale Cupei Cupelor in fata norvegiencelor de la Larvik HK, scor 22-26. Arbitrajul le-a defavorizat pe romance, care inca mai au sanse de calificare in semifinala, tinand cont si de faptul ca returul il vor disputa pe teren propriu.

Eliminate de Oltchim din Liga Campionilor, campioanele Norvegiei s-au incapatanat sa le faca viata amara galatencelor. Otelul nu le-a lasat insa pe adversare sa se distanteze prea mult si a reusit sa pastreze pana la final diferenta de patru goluri.

Arbitrii germani Lars Schaller si Sebastian Wutzler i-au oferit cartonasul rosu jucatoarei Diana Patru, iar gazdelor doar opt lovituri de la sapte metri. "Arbitrii germani nu au vrut sa vada decat pentru Larvik. Noua ne-au dat eliminari foarte usor, cartonas rosu lui Patru, in timp ce norvegiencele au dat cu pumnul in fata si s-au facut ca nu vad. In conditiile acestui arbitraj, rezulatatul este bun si nu pot decat sa-mi felicit jucatoarele, au avut o putere de lupta formidabila. La acest scor pastram sanse si speram sa obtinem calificarea in meciul retur de la Galati", a declarat antrenoarea Gabriela Artene, potrivit gsp.ro.

Meciul retur dintre cele doua formatii se va desfasura pe 21 martie.