Echipa de handbal feminin Rulmentul Brasov a inregistrat o victorie in turul sferturilor Cupei EHF. Brasovencele s-au impus cu scorul de 31-27 in fata norvegiencelor de la Byasen Trondheim si sunt cu un pas mai aproape de semifinale. Desi are probleme financiare si de curand a pierdut doua jucatoare importante (Cristina Neagu si Patricia Vizitiu), Rulmentul s-a mobilizat si a obtinut o victorie importanta.

Norvegiencele au preluat fraiele partidei in primele minute si au condus cu 5-2. Brasovencele reusesc sa se desprinda totusi pana la pauza (17-13). In a doua repriza Rulmentul isi pastreaza avantajul si castiga partida la o diferenta de patru goluri fata de adversare.

"Fetele merita felicitari, au jucat excelent cu Byassen. Intreaga echipa merita felicitata pentru spiritul de lupta de care a dat dovada. Am facut un meci foarte bun, suntem foarte multumiti. Am condus la pauza si ne-am mentinut avantajul pe tabela, astfel ca am reusit sa castigam la 4 goluri diferenta. Sunt sigur ca ne vom califica. Va trebui sa fim atenti, insa, in meciul de la Brasov pentru ca Byassen joaca foarte bine in deplasare. In general, handbalul norvegian nu se lasa cu una cu doua", a declarat antrenorul Herbert Muller pentru Newsin.

Au marcat pentru Rulmentul: Amariei (10 goluri), Barbosa (7 goluri), Alexandrescu (4 goluri), Horvat (4 goluri), Stanca (4 goluri) si Niculae (4 goluri).

Returul se va disputa in 21 martie, la Brasov, in sala Sporturilor.