Rhett Brown a fost cel mai norocos spectator din partida de vineri seara dintre Toronto Raptors si Phoenix Suns. Americanul a inscris de la centrul terenului si a castigat 77.777 dolari, intr-un concurs organizat de un cazino american in timpul pauzei de la jumatatea partidei.

A avut trei optiuni: sa arunce de la linia de fault pentru 777 dolari, o aruncare de trei puncte care-i aducea 7.777 dolari si alta de la mijlocul terenului pentru 77.777 dolari.

Cand americanul de 43 de ani a fost ales pentru a participa la un concurs organizat de un cazino american, le-a spus celor din jurul sau ca va alege aruncarea care se plateste cel mai bine. S-a tinut de cuvant si a ales a treia varianta. A aruncat cu doua maini, spre uimirea audientei care nu-i dadea nicio sansa, si a nimerit cosul. Brown a inceput sa alerge prin sala si s-a indreptat catre banca favoritilor sai, Phoenix Suns, aruncandu-se in bratele lui Leandro Barbosa.

"Nu mi-a venit sa cred ca a reusit sa inscrie de la jumatatea terenului, mai ales dupa maniera in care a aruncat mingea. A aratat catre mine, a inceput sa alerge si eu nu stiam ce sa fac. Am ramas pe loc, el a venit si eu l-am imbratisat. A fost distractiv", a declarat Barbosa potrivit site-ului oficial al NBA.