Fostii colegi ai lui Marian Cozma joaca duminica (16.15, Sport.ro) impotriva lui Real Adelmar Leon, in grupa a 3-a principala din Liga Campionilor. "O sa jucam pentru Zarko Sesum si Ivan Pesic, dar mai ales pentru Marian Cozma", au spus la unison jucatorii lui Veszprem.

Sute de fani au pornit intr-un mars pentru handbalistul roman care a inceput in centrul orasului si se va termina la Veszprem Arena, inainte de inceputul meciului cu spaniolii, anunta cotidianul maghiar Nepszabadsag. "Suporterii acestei echipe au hotarat sa faca meciul de retragere al lui Marian Cozma in tacere. Circumstantele dramatice in care a murit acest handbalist, dar si faptul că Marian Cozma va ramane in memoria noastra, ne fac sa organizam duminica inaintea meciului cu Ademar Leon din Liga Campionilor un mars al oamenilor care l-au iubit si respectat pe acest handbalist. Ni-l vom aminti in liniste ca pe un jucator excelent, un prieten, un gigant prietenos, un copil mare. Vrem ca acest jucator sa aiba un meci de retragere in tacere", se precizeaza in comunicatul suporterilor echipei MKB Veszprem.

Vezi aici imagini de la Marsul tacerii in memoria lui Marian Cozma

De altfel, suporterii prezenti in tribune la meciul cu Adelmar Leon pregatesc o coregrafie speciala in memoria lui Cozma: fiecare persoana va primi cate doua stegulete, unul cu drapelul Ungariei si unul cu cel al Romaniei. Tricoul purtat de Marian Cozma la echipa ungara, cu numarul 8, a fost retras si este afisat in sala in care se va disputa partida.

MKB Veszprem va intalni, duminica, in Liga Campionilor, formatia spaniola Ademar Leon, partida in care ar fi trebuit sa evolueze si romanul Marian Cozma (handbalistul roman a fost ucis in noaptea de sambata spre duminica dupa ce a fost injunghiat mortal intr-un club din Ungaria).