Steaua s-a dovedit a fi o prada mult prea usoara pentru spaniolii de la Pevafersa Valladolid (locul patru in prima liga din Spania), ibericii castigand mult mai clar decat o arata scorul de pe tabela, 33-27. Cu un joc previzibil, cu o aparare inexistenta pe centru si cu extreme care nu au fost in stare sa inscrie, ros-albastii sunt aproape eliminati din Cupa Cupelor. Returul din Spania se anunta a fi unul teribil pentru Sania si compania, sperantele unei calificari in sferturile competitiei fiind mai degraba utopice.

Min 60 Steaua - Valladolid 27-33

Au marcat: Novanc 51', Rudic 53', Stavrositu 54', Mazilu 54', 56', Savenco 55', Vujadinovic 58',

Stelistii incearca sa mai reduca din diferenta de pe tabela, dar spaniolii se apara foarte bine. Steaua este precum un boxer in corzi, Sierra inchizand perfect poarta ibericilor. Se fac opt goluri diferenta in favoarea unor jucatori oaspeti care fac practic antrenament cu public.

Min 50 Steaua - Valladolid 20-27

Au marcat: Laufceac 44', Vujadinovic 46', Sania 50'

Mingea circula greu pe atacul stelist, jucatorii lui Rudic fiind destul de neinspirati. Spaniolii inscriu la aproape fiecare atac, in timp ce Mazilu, Sania si compania rateaza din toate pozitiile. Faza meciului a fost oferita de portarul Laufceac, cel care a marcat dintr-o poarta in alta. Ibericii sunt cu cel putin o clasa peste campioana Romaniei diferenta de pe tabela fiind acum de 7 goluri (cea mai mare de pana acum).

Min 40 Steaua - Valladolid 17-21

Au marcat: Sania 31', Stavrositu 32, Vujadinovic 33', 39', Georgescu 33', Cian 35', Savenco 36',

Sania marcheaza repede in startul reprizei secunde, iar Stavrositu le da sperante suporterilor ros-albastri. Romanii marcheaza patru goluri la rand si dau senzatia ca revin in meci, dar ibericii raspund cu doua reusite in 30 de secunde. Steaua a avut cele mai bune minute de pana acum, dar incet-incet echipa din Valladolid revine si joc si se distanteaza din nou la cinci goluri.

Min 30 Steaua - Valladolid 10-15

Au marcat: Georgescu 21', Stavrositu 27', Ilies 28'

Rudic exagereaza cu aruncarile de la 9 metri, traiectoriile alese fiind previzibile pentru portarul nationalei Spaniei (Sierra). Georgescu inscrie pe contraatac, dar Steaua nu reuseste deocamdata sa isi gaseasca cadenta. Sania si compania combina greoi, iar spaniolii nu au nicio problema in a-i contracara. In plus, stelistii se apara foarte slab pe centru, acolo de unde pivotul ibericilor inscrie de fiecare data.

Min 20 Steaua - Valladolid 7-8

Au marcat: Rudic 16', 17', 19', Georgescu 20'

Stelistii continua ratarile monumentale si dupa primele 10 minute ale partidei, Mazilu evidentiindu-l pe portarul oaspetilor. Ros-albastrii au reale probleme pe extreme, acolo unde jocul nu merge. Oaspetii nu iarta pe contraatac si se distanteaza la patru goluri (cea mai mare diferenta de pana acum). Spaniolii fac doua schimbari gresite si se aleg cu doua eliminari de doua minute.

Min 10 Steaua - Valladolid 3-3

Au marcat: Mazilu 5', Novanc 8', 9'

Meciul a inceput cu foarte multe ratari de ambele parti, cel mai bun om al Stelei fiind portarul Ivezic (a parat doua lovituri de la 7 metri). Extremele sunt, deocamdata, inexistente la formatia ros-albastra.

Partida a inceput

S-a pastrat un minut de reculegere in memoria celui care a fost Marian Cozma (in tribunele salii din Buzau se afla si Petre Cozma, tatal fostului handbalist)

Jucatorii celor doua echipe evolueaza cu banderole negre pe brate