Ivan Sztojka, al treilea suspect in cazul uciderii lui Marian Cozma s-a predat, vineri dimineata, autoritatilor maghiare din Veszprem. Sztojka s-a predat la putin timp dupa miezul noptii, insotit de avocatul sau. A spus ca nu el l-a ucis pe Marian Cozma, transmite Realitatea TV.

Audierile au inceput, iar politia a anuntat ca, astazi, va organiza o conferinta de presa pentru a relata despre acest caz.

Ivan Sztojka, fusese dat in urmarire internationala de politia maghiara care oferise o recompensa de 2.000.000 de forinti pentru cel care il va gasi sau va oferi informatii importante ce vor ajuta la prinderea lui.

El anuntase, joi, printr-o scrisoare trimisa parintilor sai, ca urmeaza sa se predea. "Am fost la locul nepotrivit, la momentul nepotrivit", si-a motivat Sztojka decizia de a se preda politiei, potrivit unor surse din politia maghiara.

Doi dintre suspectii in cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma, Gyozo Nemeth si Sandor Raffael fusesera prinsi inca de duminica, in Austria.

Marian Cozma a fost inmormantat

Marian Cozma a fost inmormantat vineri, in Bucuresti. Trupul neinsufletit al handbalistului roman a fost depus, vineri dimineata, la Clubul Dinamo, in sala de trofee, dupa care a fost inmormantat in cimitirul Pipera din Bucuresti. La ceremonia funerara au participat peste 1.000 de oameni.

La ceremonie au participat si colegii si antrenorul lui Cozma, precum si presedintele clubului, insotit de primarul orasului Veszprem.

MarianCozma, in varsta de 26 de ani, jucator la echipa maghiara de handbal MKB Veszprem, a fost injunghiat mortal in inima, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un local din acest oras. Coechipierii sai, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesici, sunt grav raniti.