Oltchim si Rulmentul se intalnesc, luni de la 19:00, la Brasov in derby-ul handbalului romanesc feminin. In tur, valcencele au invins fara emotii echipa brasoveana, 31-25, dar antrenorul Rulmentului, Herbert Muller, spera intr-o revansa a jucatoarelor sale. O victorie a Rulmentului ar relansa campionatul pentru ca distanta dintre Oltchim si echipa Cristinei Neagu s-ar micsora la un singur punct.

"Cred ca va fi un meci extraordinar, se intalnesc cele mai bune echipe, cele mai bune jucatoare si sper sa fie un spectacol. O victorie la Brasov ne va aduce la un singur punct in spate si apoi speram ca Vilcea sa se mai impiedice undeva", a declarat antrenorul Herbert Muller. Rulmentul are, insa, mari probleme de lot dupa ce cinci handbaliste, in frunte cu antrenorul Muller, au racit, iar Simona Gogirla este accidentata. "Suntem intr-o situatie grea, dar sper sa trecem peste. Am racit si eu, dar si Barbosa, Alexandrescu, Munteanu, Juhasz si Barbu", a spus Muller.

De partea cealalta, Oltchim nu le va putea folosi pe Pidpalova si Simkute, care nu au primit inca autorizatie de munca in Romania. In plus, Avadanii, Bese, Olteanu si Paslaru sunt accidentate.