Suporterii echipei ungare MKB Vesprem au comunicat ca vor organiza un mars al tacerii (duminica, inainte de partida cu Ademar Leon, din Liga Campionilor) in memoria handbalistului roman Marian Cozma. Pe durata evenimentului vor fi interzise steagurile, bannerele sau insemnele politice, totul desfasurandu-se intr-o liniste totala.

"Suporterii acestei echipe au hotarat sa faca meciul de retragere al lui Marian Cozma in tacere. Circumstantele dramatice in care a murit acest handbalist, dar si faptul că Marian Cozma va ramane in memoria noastra, ne fac sa organizam duminica inaintea meciului cu Ademar Leon din Liga Campionilor un mars al oamenilor care l-au iubit si respectat pe acest handbalist. Ni-l vom aminti in liniste ca pe un jucator excelent, un prieten, un gigant prietenos, un copil mare. Vrem ca acest jucator sa aiba un meci de retragere in tacere", se precizeaza in comunicatul suporterilor echipei MKB Veszprem.

Marsul va incepe in Piata Centrala din Veszprem si se va incheia la arena din acelasi oras.

MKB Veszprem va intalni, duminica, in Liga Campionilor, formatia spaniola Ademar Leon, partida in care ar fi trebuit sa evolueze si romanul Marian Cozma (handbalistul roman a fost ucis in noaptea de sambata spre duminica dupa ce a fost injunghiat mortal intr-un club din Ungaria).