Rafael Sandor si Ivan Stojka sunt numele celor doi suspecti in cazul mortii handbalistului Marian Cozma. Pe numele lor deja s-a emis un mandat de arestare international si, conform ultimelor informatii, unul dintre ei ar fi fost arestat in Austria.Draskor Tibor, ministrul de interne, a anuntat la televiziunea nationala faptul ca amandoi suspecti ar fi fost arestati! "Rafael Sandor a fost retinut in Austria, nu stiu mai multe amanunte", a declarat comisarul sef Ioan Bertze. "Sunt detalii pe care nu le stim, dar acolo erau camere de filmat si acum ancheta este foarte avansata", a spus pentru Antena 3 ministrul Tineretului si Sporului, Monica Iacob-Ridzi.

"Ni s-au dat fotografiile celor doi suspecti. Rafael Sandor si Stoica Ivan nu sunt de gasit. Banuim ca se indreapta spre Romania sau Serbia", a spus Ioan Bertze in jurul orei 22:00, comisarul sef care analizeaza acest caz, pentru GSP Tv.

Primul are 29 de ani, al doilea are 22 de ani. Acceseaza linkul pentru a vedea fotografiile suspectilor! Clanul Rafael este unul dintre cele mai cunoscute in lumea interlopa din Ungaria iar de numele Stojka s-a legat o alta crima sangeroasa.

"Am fost ajutati de mai multi oameni. Cand sa iasa afara din local, el a fost asaltat de cativa indivizi. Cica l-au confundat. Mi-as scoate rinichiul pentru celalalt baiat. Daca va spun ce e aici... Marian a fost facut cetatean de onoare al orasului. La Szeged, in orasul rival, au fost 2000 de oameni care au adus flori", a spus Petre Cozma, tatal handbalistului.

La Vezsprem, sute de oameni s-au adunat in fata salii de sport si au aprins lumanari in memoria celui care a fost Marian Cozma.