Dwight Howard a batut recordul de popularitate. Pivotul de la Orlando Magic a fost baschetbalistul care a obtinut cele mai multe voturi in campania pentru a alcatui echipele Conferintelor de Est si Vest, in meciul All-Star NBA, care va avea loc la Phoenix, in 15 februarie. Howard a obtinut 3.150.181 voturi, devansandu-i pe LeBron James, Kobe Bryant si Dwayne Wade.

Dwight Howard a primit peste 3 milioane de voturi din partea fanilor baschetului si a batut recordul voturilor primite, detinut de Yao Ming (2.558.278). Baschetbalistul a cucerit inimile fanilor in partida All-Star de anult trecut, cand a participat la proba de dunk imbracat in costum de Superman.

"Cand am aflat ca sunt in fruntea listei, am fost socat. Nu ma asteptam la asa ceva cand ma gandeam ca sunt in concurs si Kobe, LeBron sau Dwayne", a declarat Howard.

LeBron James a obtinut 2.940.823 voturi, Kobe Bryant a fost votat de 2.805.397 de persoane, Dwayne Wade a strans 2.741.413 de voturi, iar Tim Duncan 2.578.168 de voturi. Kobe Bryant si Tim Duncan participa pentru a 11-a oara la acest spectacol.

Ceilalti baschetbalisti, care nu au fost alesi de fani, mai au o sansa sa participe la acest meci, ca rezerve. Antrenorii din NBA vor desemna joi, 29 ianuarie, numele rezervelor.

Componenta echipelor in meciul All Star 2009:

Echipa de Est: Allen Iverson (Detroit), LeBron James (Cleveland), Dwyane Wade (Miami), Kevin Garnett (Boston), Dwight Howard (Orlando)

Echipa de Vest: Chris Paul (Nouvelle-Orleans), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Amare Stoudemire (Phoenix), Tim Duncan (San Antonio), Yao Ming (Houston)