Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanta s-a calificat in sferturile de finala ale Challenge Cup, dupa ce a trecut de formatia belgiana, Euphony Asse-Lennik. In competitia feminina, Dinamo Bucuresti a fost invinsa de italiencele de la Vini Monte Schiavo Jesi si a ratat accederea in faza superioara a competitiei.

Tomis Constanta a trecut, miercuri seara, de belgieni cu scorul de 3-1 (26-24, 25-18, 18-25, 25-23). In partida tur, disputata la Constanta, romanii au invins cu 3-0 (25-12, 25-12, 25-23). In sferturi, constantenii vor intalni echipa Metallurg Zhlobin. Bielorusii au invins, in dubla mansa, formatia elvetiana TV Amriswil, scor 3-1 (tur) si 3-2 (retur).

Echipa de volei feminin, Dinamo Bucuresti a fost invinsa, dupa ce italiencele au castigat ambele manse cu 3-0. Daca s-ar fi calificat in sferturi, Dinamo Bucuresti ar fi infruntat echipa franceza, USSP Albi. Frantuzoaicele au ajuns in sferturi deoarece adversarele lor, ucrainiencele de la Severodonchanka Severodonec nu au primit viza necesara pentru a calatori in Franta. Astfel, oficialii competitiei au declarat castigatoare echipa franceza cu 3-0 in ambele manse.