Aihan Omer a explicat de ce nationala masculina de handbal a scapat printre degete prima victorie a Romaniei la CM din Croatia. "Am avut jocul in mana, dar am uitat ca el durează 60 de minute. Numai greselile noastre au facut ca maghiarii sa revina pe tabela. Experienta noastra nu este la nivelul nationalei Ungariei. Dorinta de a surclasa prea repde adversara si deconcentrarea, care a intervenit prea repede, ne-a costat aceasta victorie. Avem ca obiectiv obtinerea locului trei in grupa. Nu imi fac probleme ca nu vom merge in faza a doua a competitiei", a spus Omer la finalul meciului.

"Am avut cateva faze in care arbitrii ne-au dezavantajat. A fost o perioada in care nu puteam sa le dam gol. Parca eram batuti in cap, ne duceam peste ei si nu puteam sa le dam gol. Suntem dezamagiti. Am fost peste ei clar. Suntem si noi suparati. Asta e.

In ultimele partide am jucat aproape de la egal la egla cu marile formatii, dar mereu pe final pierdem. Nu stiu ce se intampla. Trebuie sa gasim o solutie. Aihan Omer este foarte dezamagit si ne-a cerut sa castigam celelalte trei meciuri si sa ajungem in grupa principala" , a spus George Buricea la gsptv.