Oltchim Ramnicu Valcea castiga grupa C a Ligii Campionilor cu toate ca a pierdut ultima partida, scor 28-24, impotriva croatelor de la Podravka. Pentru elevele lui Ivica Rimanic urmeaza tragerea la sorti pentru grupele semifinale ale competitiei regina din handbalul feminin intercluburi. Valcencele se afla in prima urna valorica, urmand sa intalneasca un singur cap de serie. La Valcea ar putea sa vina nume grele precum Gyor, Hypo sau Viborg.

Min 60 Oltchim - Podravka 24-28

Au marcat: Lecusanu 54', Elisei 56', 58'

Meirosu trimite in bara in minutul 50, sansa mare ratata de Oltchim. In faza urmatoare, Hutupan apara din nou extraordinar. Oaspetele pastreaza avantajul constant de 3-4 goluri. Lecusanu puncteaza de la 7 metri, dar croatele marcheaza pe contraatac. Berehoiu inscrie dupa ce Oana Manea ratase singura cu Paula Radulescu. Luca este eliminata in minutul 58, iar croatele inscriu din lovitura de la 7 metri. Podrakva este deosebit de agresiva in aparare, fetele lui Rimanic suferind dese accidentari.

Min 50 Oltchim - Podravka 21-25

Au marcat: Berehoiu 42', Elisei 44', Manea 46', Szucs 48',

Golurile lui Berehoiu si Elisei le apropie pe valcence de Podravka, elevele lui Rimanic incepand sa fie ceva mai agresive in aparare. Dokic marcheaza pentru croate intr-un moment in care Lecusanu se afla la podea. Lipsa de fair-play a oaspetelor.

Min 40 Oltchim - Podravka 17-21

Au marcat: Meirosu 31', 36', Luca 32', Lecusanu 39',

Luminita Hutupan continua si in debutul reprizei secunde interventiile deosebite, fetele lui Rimanic pornesc in urmarirea croatelor. Contraatacul ramane unul dintre punctele slabe ale valcencelor in aceste momente. Prima eliminare a disputei are loc in tabara oaspetelor, in minutul 37'.

Min 30 Oltchim - Podravka 13-16

Au marcat: Manea 21', Elisei 25', Gatzel 26', Berehoiu 28', Meirosu 30'

Podravka se distanteaza la patru goluri, iar apararea romana da reale semne de oboseala. Hutupan apara din nou foarte bine, dar fetele lui Rimanic rateaza exasperant (Paula Ungureanu apara destul de bine pentru oaspete). Adina Meirosu a ratat in aceste minute cel mai mult de la valcence, iar croatele se duc la cinci goluri diferenta. Campioana Romaniei incheie repriza in dezavantaj, dupa ce au inceput mult mai bine partida. De mentionat faptul ca nu s-a dictat nicio eliminare in primele 30 de minute.

Min 20 Oltchim - Podrakva 8-12

Au marcat: Manea 14', Elisei 16'

Handbalistele de la Podravka incep sa fie periculoase pe contraatac, oaspetele conducand pentru prima data pe tabela de marcaj. In minutul 18, croatele se distanteaza la doua goluri, in timp ce valcencele rateaza destul de mult.

Min 10 Oltchim - Podravka 6-6

Au marcat: Luca 1', 8, Szucs 3', Manea 5', Lecusanu 7', Meirosu 13'

Elevele lui Rimanic au inceput bine partida, conducand inca din primele minute. Steluta Luca a deshis scorul in minutul 1, iar oaspetele s-au rezumat numai la a incearca sa tina pasul cu Oana Manea si compania. Luminita Hutupan are cateva interventii deosebite cu care inchide poarta in debutul de meci.

Partida a inceput