Oltchim a jucat calificarea in sferturile Ligii Campionilor, in Norvegia, dar odata cu victoria handbalistelor lui Ivica Rimanic in fata lui Larvik s-au clarificat si lucrurile in grupa C. Campioana Croatiei, Podravka, a umilit Lada Togliatti in Rusia (scor 28-34) si croatele merg in sferturi dupa o pauza de 10 ani.

Clasament Grupa C, inainte de ultima etapa:

1. Oltchim - 8p

2. Podravka - 6p

3. Larvik - 4p

4. Lada - 2p

Daca in grupa Oltchimului se stiu deja echipele calificate mai departe, aceeasi situatie se regaseste si in grupele A si D, doar in grupa B, lucrurile sunt inca neclare inainte de ultima etapa a acestei runde.

In grupa A, detinatoarea titlului european, Zvezda, a ratat calificarea in fata celor de la Ikast, scor 28-28. Cu Isabel Blanco si Gro Hammerseng in forma maxima, danezele le-au hartuit tot meciul pe rusoaice si, pe final, au obtinut un punct decisiv pentru calificare. In celalalt meci al grupei, Gyor a avut misiune usoara cu bulgaroaicele de la Kometal Skopje, scor 35-20. Echipa maghiara nu a avut-o in teren pe Anita Gorbicz, jucatoarea fiind supusa unor controale cardiovasculare.

Clasament Grupa A, inainte de ultima etapa:

1. Gyor - 8p

2. Ikast - 7p

3. Zvezda - 3p

4. Kometal Skopje - 2p

In grupa B, FCK Handbold si Buducnost se mai bat in ultima etapa, intr-un meci direct, pentru singurul loc ramas disponibil in faza sferturilor de finala. Echipa austriaca, Hypo, si-a revenit dupa infrangerea din ultima etapa si si-a asigurat calificarea cu o victorie la pas, scor 28-18, impotriva lui FCK. Buducnost a invins si ea pe spanioloaicele de la Elda, scor 20-26, si inca pastreaza sperante pentru calificare.

Clasament Grupa B, inainte de ultima etapa:

1. Hypo - 8p

2. Buducnost - 7p

3. FCK - 5p

4. Elda Prestigio - 0p

In grupa D, Viborg si Krim sunt calificate in sferturile Ligii Campionilor, Metz merge in Cupa Cupelor, iar pentru Nurnberg sezonul international s-a terminat.

Clasament Grupa D, inainte de ultima etapa:

1. Viborg - 8p

2. Krim Ljubliana - 8p

3. Metz - 4p

4. Nurnberg - 0p