Echipa de polo Steaua Sterim a castigat, sambata, meciul etapei a cincea, din returul Superligii in fata rivalilor de la Dinamo Bucuresti. Stelistii au invins la un singur gol distanta (11-10), desi de-a lungul partidei dinamovistii au avut si un avantaj de doua goluri. Dinamo isi poate lua revansa in fata stelistilor duminica, atunci cand cele doua echipe se vor reintalni.

"A fost un meci frumos, cu multe faze frumoase. Ii felicit pe cei de la Dinamo pentru meci. Au fost doua rasturnari de scoruri foarte frumoase. Baietii au jucat foarte bine. Am fost eficienti in inferioritate numerica. A fost un spectacol agreabil si asteptam ca meciul de maine sa fie si mai frumos", a declarat antrenorul Stelei, Vlad Hagiu, dupa finalul partidei, pentru TVR2.

Liviu Raducanu, tehnicianul dinamovistilor e dezamagit de prestatia elevilor sai, dar spera intr-un joc fara greseli, duminica: "Am avut meciul in mana. Aveam avans de doua goluri si ratam singuri cu portarul. Maine e alt meci, trebuie sa nu mai facem aceleasi greseli. Daca jucatorii sunt conectati la joc si nu au emotii, vom castiga".