Dupa ce Luminita Dinu si alte jucatoare sunt pe picior de plecare de la echipa nationala de handbal, selectionerul Radu Voina e convins ca noua echipa se va forma in jurul Cristinei Neagu. La numai 20 de ani, jucatoarea Rulmentului e considerata marea speranta a handbalului feminin romanesc.

"Cristina Neagu este o mare jucatoare, desi are numai 20 de ani. Imi place enorm, va deveni un nume mare daca o va tine pe aceeasi linie. Multe cluburi au pus ochii pe Neagu, dar la numai 20 de ani, Cristina este deja obosita. Evolueaza si la tineret, si la Rulmentul, si la prima reprezentativa. Trebuie sa mai gasim jucatoare tinere.

Este asemuita cu Gorbicz, nu as vrea sa fie ca ea. Unguroaica este invatata ca totul sa se joace in jurul ei si nu stiu daca neaparat este bine. Neagu e mai frumoasa ca Gorbicz. De fapt, toate fetele noastre sunt frumoase. Am fost numiti echipa cea mai frumoasa a campionatului. Francezii au zis: cum sa nu tii cu fetele astea atat de frumoase?", a spus Radu Voina pentru HotNews.