Romania a obtinut locul cinci la Campionatul European de handbal feminin. Fetele au jucat bine, dar in unele momente s-a simtit lipsa unor jucatoare ca Ionela Galca si Cristina Varzaru. Antrenorul nationalei a declarat, in cadrul intalnirii online cu cititorii HotNews.ro, ca cele doua jucatoare vor putea reveni, daca recuperarea lor decurge bine. Narcisa Lecusanu, insa, este posibil sa se retraga de la echipa nationala. Varzaru si Galca ar putea reveni, Lecusanu este foarte posibil sa se retraga, a mentionat Voina.

"Cristina Varzaru este operata la un genunchi, are o situatie destul de dificila. Esta capabila sa faca un meci, dar dupa are nevoie de 3-4 zile de recuperare. Mi-a spus clar ca nu poate face fata echipei nationale. In cazul unei recuperari, ea va veni cu siguranta", a declarat antrenorul Voina.

"Ionela Galca are unele probleme de sanatate, postul pe care joaca este unul epuizant. A decis sa renunte. A fost o surpriza neplacuta faptul ca Ionela nu a putut sa vina la CE. Am facut tot posibilul sa o aducem. Viata privata are prioritate, iar noi am respectat decizia ei. Avem nevoie de toata lumea, pentru ca selectia este restransa", a adaugat Radu Voina.

Dupa ce a suferit o fractura de pomete Lecusanu se gandeste la retragerea din echipa nationala. "Narcisa este posibil sa renunte la echipa nationala din cauza accidentarilor. Astazi i-a fost scoasa proteza care i-a tinut fractura de pomete", a spus antrenorul echipei nationale de handbal feminin.