Cu maxim de puncte obtinute in grupa A, nationala de handbal feminin a Romaniei va intalni Danemarca in ultimul meci din preliminarii. Desi ambele echipe sunt deja calificate in turul doi al Campionatului European din Macedonia, fetele antrenate de Radu Voina vor o noua victorie. "Ne asteapta un meci foarte greu, dar noi incercam sa obtinem o noua victorie", a declarat cea mai buna jucatoare romanca de pe teren la meciul cu Franta, Valentina Ardean Elisei.

Citeste si alte titluri din Handbal:

Francezii recunosc: Romania e prea puternica

Romania s-a calificat in faza a doua a CE din Macedonia

CE Macedonia (handbal feminin) CLICK aici pentru Program, Rezultate, Clasament

Jan Pytlick, antrenorul Danemarcei aliniaza in fata Romaniei o echipa tanara, dar cu o aparare puternica: "Danemarca isi construieste echipa pentru Europeanul din 2010, pe care-l va gazdui, dar si pentru Olimpiada de la Londra. Acum au un lot tanar, capabil, insa, de orice rezultat. Trebuie sa fim atenti, au o aparare mobila, masiva pe centru. Va trebui sa gasim solutii pe flancuri", a afirmat Radu Voina, pentru gsp.ro.

„Ne-am multumi si cu o evolutie asemanatoare din primele doua partide. Ne asteapta un meci dificil, intrucat Danemarca ramane o forta indiferent de situatie. Au stilul nordic, nu cedeaza niciodata. Speram sa le putem surprinde pe adversare pe flancuri”, a mentionat Voina, potrivit prosport.ro.