"Fetele vor sa demonstreze ca nu sunt o generatie terminata", a explicat Aurelia Bradeanu motivatia si daruirea cu care joaca handbalistele romne la europeanul din Macedonia. Daca Voina se astepta la un parcurs modest al jucatoarelor sale inainte de acest turneu, echipa a tinut sa ii demonstreze de ce e in stare si sa readuca optimismul in declaratiile selectionerulului.

"Lucrurile trebuie sa continue pe aceasta linie. Dupa o perioada mai grea, fetele vor sa arate ca o adevarata echipa. Fetele, prin critici bine venite, vor sa arate ca merita sa se bata pentru fiecare victorie, care aduce bucurie in tara. Echipa nationala si-a aratat astazi inca o data ca poate sa faca lucruri frumoase pentru toata lumea", a spus la finalul partidei Radu Voina(Sport.ro)

Aurelia Bradeanu si-a urmarit colegele in meciul cu Franta: "Vreau sa le felicit pe fete pentru ca au dat dovada de tarie. Au fost foarte unite si cu Ungaria si acum cu Franta. Au avut si momente mai grele, dar e normal. Sunt bucuroasa si mandra de ele. Am vorbit cu fete si sunt foarte unite si au o ambitie in plus. Aceasta generatie nu este terminata, iar ele vor sa demonstreze asta. Sper sa vina acasa cu o medalie", a spus Aurelia Bradeanu(Sport.ro).