Dupa o discutie cu persoane din interiorul clubului stelist, Vasile Stanga a dezvaluit ca Steaua MFA se afla intr-o situatie critica, angajatii clubului ne mai fiind platiti de trei luni de zile. Mai mult, actualul antrenor al Energiei Pandurii a adaugat ca oamenii din conducerea clubului s-au gandit si la posibilitatea sa retraga echipa din campionat.

"Steaua nu mai are cum sa ia titlul de campioana si, in plus, are mari probleme interne. Am vorbit cu cineva de acolo si se vehiculeaza ideea de a se retrage din campionat. E o problema serioasa, in conditiile in care nu s-au mai dat salariile de trei luni", a dezvaluit Vasile Stanga.

Stanga l-a aratat cu degetul pe finantatorul Stelei, Constantin Cazacu, pentru situatia in care se afla cel mai titrat club de handbal din Romania. Totusi, Stanga recunoaste ca ar lua jucatori de la Steaua la Energia Pandurii daca echipa ros-albastra se va desfiinta.

"Eu am presimtit problemele acestea la Steaua, pentru ca nu s-a lucrat cum trebuie. Au spart preturile in handbal si se intampla exact ca si la Fibrex. Nu au siguranta si stabilitate financiara pentru ca sponsorul da bani cand vrea. Steaua nu se va desfiinta, probabil o sa ramana sa joace cu juniorii si nu o sa pice din liga. Oricum, Steaua e in mare pericol", a concluzionat fostul antrenor si jucator al Stelei.