Echipa de handbal feminin CS Rulmentul Brasov are probleme financiare. Potrivit publicatiei Transilvania Expres, vicecampioana Romaniei are datorii in valoare de 1,5 milioane de euro, iar unele jucatoare nu si-au primit salariul de patru luni.

Transilvania Expres citeaza persoane din anturajul echipei de handbal, care au declarat faptul ca datoriile clubului sunt catre un hotel brasovean, catre firma care le furnizeaza medicamente, dar si catre stat. Sursele declara ca impozitul pe salariile jucatoarelor nu a fost platit.

Dan Ceausescu, membru al Consiliului de Administratie al echipei Rulmentul Brasov, a declarat ca nu e la curent cu problemele clubului. Raimond Mahler, directorul sportiv a declarat: "Nu avem nimic de comentat pe aceasta tema. Sunt unele probleme care se vor rezolva cat de curand".

Pentru ca nu si-a primit salariul, Natalia Spirova le-a spus deja oficialilor ca rabdarea ei a ajuns aproape de final. Cu toate acestea, jucatoarele importante si-au primit salariile anticipat pentru intreg sezonul, iar campionatului nu e in pericol.