"Avem echipa de locurile 1-4. Se poate orice, chiar si o finală. Toata lumea a fost de acord, cand s-a tras grupa, ca Romania trebuie sa mearga la medalie", a rabufnit Gheorghe Tadici, potrivit Prosport, dupa ce nationala feminina a castigat a 28-a oara Turneul Carpati.

"De asemenea, in momentul in care am fost schimbat, presedintele si nu numai au sustinut pe toate posturile TV ca nationala poate lua medalie, iar daca va rata si acum ocazia, nu se va mai putea ridica de la pamant. Ulterior, obiectivul a devenit locurile 1-5. Acum se vorbeste de intoarcerea acasa pe 8 decembrie. Imi doresc sa-l felicit pe domnul Voina macar pentru locul 7 la JO", a continuat fost selectioner Tadici.

"Sunt traumatizati cei care spun asa ceva. Nicio performanta nu se face fara stres. Nu pot sa cred ca succesele, un loc 2 si un loc 4 la CM sau o calificare la JO, le-a traumatizat pe jucatoare. Pentru toti magarii si nenorocitii care sunt mancati de invidie si vor sa le conteste meritele acestor fete si celor care le-au pregatit, reamintesc ca este cel mai bun ciclu olimpic din 1976", a tinut Tadici sa puncteze referitor la spusele lui Radu Voina ca "jucatoarele sunt traumatizate".

Radu Voina a tinut sa raspunda punctual criticilor fostului selectioner, declarand pentru HotNews ca "ii multumesc domnului Tadici pentru grija pe care o are in ceea ce priveste viitorul meu pe banca nationalei. Fetele au acum nevoie de sustinere, nu de astfel de vorbe venite din partea fostului lor antrenor. Sa spui ca 3-4 jucatoare sunt aduse pe pile..vorbele astea le afecteaza pe jucatoare.

Oricum, atat am avut de spus! Il las pe domnul Tadici sa-si continue circul si ma concentrez pe pregatirea meciurilor din Macedonia", a concluzionat selectionerul nationalei.