Echipa feminina de baschet CSS LMK Sf. Gheorghe a invins, in deplasare, Bnot Hasharon cu 91-81. Cea mai buna marcatoare a echipei lui Csaba Deri a fost Ildiko Vass (25), iar pentru israelience, Houston cu 35 de reusite. Cu aceasta victorie, jucatoarele de la Sf Gheorghe au facut 8 puncte si ocupa locul doi in Grupa B a FIBA EuroCup si au nevoie de victorie in ultimul meci al grupei, in deplasare, in Slovacia (26 noiembrie). Tot 8 puncte au Dinamo Kursk, liderul grupei, si Charlles-Les-Eaux Bascket. Bnot Hasharon e pe ultimul loc cu 6 puncte.

In grupa A, Municipal Targoviste a pierdut, scor 77-73, acasa la KSSSE Gorzow si, inainte de ultimul meci al preliminariilor, romancele fiind egalate la puncte, 7, de poloneze. Lider in aceasta grupa este Dinamo Moscova, rusoaicele castigand toate meciurile jucate.

ICIM Arad este cea de-a treia echipa calificata in grupele FIBA Eurocup, insa ardelencele sunt pe ultimul loc in grupa H desi au trecut la pas, 79-57, de Arvi Marijampole din Lituania. Sansele aradencelor sa mearga in faza 16-milor acestei competitii depinde de ultimul meci cu Kara Trutnov. Cehoaicele au opt puncte si au nevoie de victorie in meciul de acasa cu ICIM (27 noiembrie)ca sa fie sigure ca se califica alaturi de spanioloaicele de la Ibiza-PDV, calificate indiferent de rezultat.