Ioan Gavrilescu, presedintele Clubului Sportiv Oltchim, crede ca fetele lui Rimanic si-au ingreunat situatia inaintea partidei cu Podravka, dupa ce au pierdut meciul trecut cu Lada Togliatti.

"In opinia mea, Oltchimul a ratat sansa unei mari victorii in Rusia. Trebuia sa castigam la Togliatti deoarece Lada a evoluat fara 3 jucatoare de baza. Datorita infrangerii, fetele noastre si-au ingreunat misiunea in jocul cu Podravka, unde trebuie sa faca un efort suplimentar, sa incerce sa obtina ceea ce n-au reusit in Rusia", a declarat Gavrilescu pentru site-ul oficial al echipei.

"Dupa primele doua rezultate inregistrate, se pare ca Podravka este o echipa care ne va pune probleme, pentru ca au castigat impotriva echipei rusesti Lada Togliatti. Croatele au fost foarte aproape sa furnizeze surpriza la Larvik, unde au pierdut foarte greu, la un gol, ratand un 7m la ultima faza", a mentionat presedintele clubului.

Atuu-urile echipei Podravka sunt tineretea si experienta: "Podravka Vegeta este o echipa alcatuita din jucatoare foarte tinere carora li se adauga 4/5 jucatoare cu experienta. Asa cum am mai spus, dupa predictiile specialistilor din lumea handbalului, grupa C este apreciata ca fiind cea mai echilibrata".

Ioan Gavrilescu este de parere ca rezultatele pozitive obtinute de Oltchim in fata fetelor de la Podravka nu sunt un punct de reper pentru partida de sambata: "Faptul ca le-am eliminat din sferturile Cupei Cupelor acum doua sezoane poate fi un avantaj de ordin moral pentru noi. Rezultatul combinat al celor doua jocuri, tur-retur, a fost favorabil echipei noastre cu un plus de 8 goluri, dar nivelul Ligii Campionilor este cu mult peste cel al Cupei Cupelor. Sistemul de desfasurare este cu totul altul, nu mai are importanta diferenta de goluri, conteaza doar sa acumulezi punctele care sa te situeze la final pe un loc 1/2 calificabil"

"Meciul cu Podravka nu este unul decisiv deoarece mai sunt inca 3 etape de disputat, dar in situatia in care vom inregistra un rezultat bun, atunci punctele pot fi decisive fiindca sunt convins ca orice punct castigat in deplasare poate fi hotarator in vederea calificarii", a adaugat presedintele CS Oltchim.