Handbalistele lui Herbert Muller vor disputa meciul tur (7-8 februarie 2009) in deplasarea, iar returul va avea lor la Brasov, 14/15 februarie . Rulmetul s-a calificat in optimi dupa ce a trecut de olandezele de la VOC Amsterdam. "Sunt multumit, este exact echipa pe care mi-o doream. Am spus ca o sa picam cu Feherep Alcoa, care de fapt este fosta Cornexi, si asa a fost. Este foarte bine pentru ca au un stil care ne convine. Au o fata noua, pentru ca le-au plecat trei jucatoare foarte bune, dintre care una era cea mai buna marcatoare a lor", a declarat Muller.

HCM Baia Mare va disputa meciul tur pe teren propriu pe 7/8 februarie 2009, in timp ce returul se va disputa in Germania pe 14/15 februarie. Handbalistele din Baia Mare s-au calificat in optimi dupa ce au trecut de echipa turca Milli Piyango SK. "Noua ne priesc cupele europene si sper sa trecem de Leipzig. Cu suflet si uniti ca o familie sper sa invingem", a spus antrenorul lui HCM, Ioan Baban.

In Cupa Cupelor, Otelul Galati va intalni DVSC-Aquaticum din Ungaria. "Este un adversar periculos, a invins-o pe Gyor, echipa de Liga Campionilor. Am vazut cateva meciuri si stiu ca au o echipa puternica. Fata de formatia pe care a intalnit-o Rulmentul sezonul trecut s-au schimbat multe. Voi studia atent si voi vedea pe ce voi miza in aceste doua meciuri", a spus antrenorul Otelului, Cornel Badulescu, pentru Newsin.