Nationala Under 21 de rubgy a Romaniei a castigat, pentru a doua oara consecutiv, titlul de campioana a Europei dupa ce a dispus, cu 37-0, de Rusia, intr-o partida care a avut loc la Heidelberg, in Germania, informeaza rugby.ro.

Pentru a ajunge in ultimul act, Romania a trecut de Ucraina, scor 20-6, si de Portugalia, scor 32-8.

La partida cu Rusia, antrenorii Alexandru Achim si George Sava au trimis in teren urmatoarea echipa: 15. Florea, 14. Catuna, 13. Merca , 12. Nainer, 11. Ivan, 10. Filip, 9. Kiss, 8. Ianus, 7. Gorcioaia, 6. Coste, 5. Poparlan, 4. Danila, 3. Tonita, 2. Radoi, 1. Dico. Pe parcursul meciului au mai intrat: Bunea, Panzaru, Enache, Cioara, Drusca, Bolat, Rosca si Suteu.

Demn de mentionat este faptul ca Romania a dat cel mai bun jucator al turneului, Andrei Gorcioaia, si cel mai bun marcator de eseuri, Daniel Ianus (a avut cinci incercari reusite, dintre care patru in semifinala cu portughezii).

Cupa castigata in Germania va fi prezentata publicului, duminica, cu ocazia partidei dintre Stejarii Bucuresti si Worcester Warriors (contand pentru etapa a doua a Challenge Cup), care se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf.