HCM Constanta a iesit victorioasa din infruntarea cu echipa lui Aihan Omer, desi resitenii s-au tinut scai de constanteni pana in ultimele secunde. Cu acesta victorie, HCM isi pastreaza pozitia de lider in Liga Nationala, cu 14 puncte, avand 7 victorii si o infrangere la activ.

Tot astazi, miercuri, Steaua a jucat partida restanta din etapa trecuta cu Energia lui Vasile Stanga. Surprinzator, victoria fabuloasa a stelistilor din Liga Campionilor cu Cimos Koper nu i-a trezit la viata pe handbalistii lui Nicolae Munteanu care au calcat din nou stramb in campionat. Steaua a facut meci egal cu Energia, ratand sansa sa urce pe sase in clasament.

Celelalte partide din etapa a VIII-a vor avea loc sambata, astfel: Bucovina Suceava - HC Minaur Baia Mare, CSM D&C Oradea - CS H&V Pitesti, Dinamo - "U" Transilvania Cluj, Stiinta Bacau - HC Odorhei, Energia Pandurii Tg. Jiu - CSM Medgidia. Meciul dintre Poli Timisoara - Steaua MFA a fost amanat pentru 5 noiembrie, pentru ca stelistii vor juca duminica, in Liga Campionilor, cu rusii de la Cehovskie Medvedi.